Παρασκευή, 13 Σεπτ.
24oC Αθήνα

Γκουαρντιόλα: «Δεν έχω Whatsapp, email, Tik Tok ή Twitter, δεν μου αρέσουν»

Γκουαρντιόλα: «Δεν έχω Whatsapp, email, Tik Tok ή Twitter, δεν μου αρέσουν»

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα αποκάλυψε ότι δεν έχει κανέναν λογαριασμό στα social media, καθώς δεν του αρέσουν.

Μπαίνοντας στην τελευταία σεζόν του «τρέχοντος» συμβολαίου του με τη Μάντσεστερ Σίτι (ακόμη δεν έχουν προχωρήσει οι συζητήσεις για επέκταση της συνεργασίας τους), ο Πεπ Γκουαρντιόλα παραχώρησε μία πολύ «διαφορετική» συνέντευξη στο Sky Sports, όπου αποκάλυψε πολύ πιο προσωπικά ζητήματα.

Ο Καταλανός τεχνικός έδειξε αποστροφή προς τα social media και γενικά την… προχωρημένη τεχνολογία, τονίζοντας πως δεν συμμετείχε σε καμία ομάδα WhatsApp με τους παίκτες του και ότι είχε μόνο το κινητό του για να λαμβάνει κλήσεις.

«Δεν έχω Whatsapp, δεν μου αρέσουν τα email ή τέτοια πράγματα… Έχω μόνο ένα κινητό τηλέφωνο… Όχι Tik Tok, όχι Twitter… Δεν μου αρέσουν».

Από εκεί και πέρα, ο προπονητής της Σίτι διαβεβαίωσε ότι προτιμά οι παίκτες να μιλούν μεταξύ τους και να έχουν κάποια ελευθερία. «Στο δρόμο για τους αγώνες προτιμώ να είμαι με το επιτελείο και να μην ενοχλώ τους παίκτες… Τους βλέπω πάντα . Δεν θέλουν να με βλέπουν και δεν θέλω να τους βλέπω» (σ.σ. γέλια)».

Ο ίδιος πάντως ταξιδεύει στα εκτός έδρας ματς μαζί με το επιτελείο σου σε διαφορετικό πουλμανάκι και η υπόλοιπη ομάδα με το βασικό πούλμαν της.

Οσο για τη μελέτη των αντιπάλων, ο Γκουαρντιόλα εξήγησε ότι με τα χρόνια έχει γίνει λίγο πιο τεμπέλης. «Δεν βλέπω πλέον τόσα βίντεο αντιπάλων όπως στην αρχή. Τώρα βλέπω όσα χρειάζεται, για να εξηγήσω στους παίκτες μου ποια είναι τα αδύναμα σημεία των αντιπάλων για να τους νικήσουν…».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις