Τετάρτη, 7 Αυγ.
29oC Αθήνα

Γονάτισε ο Λεμπρόν Τζέιμς! Ξέσπασε σε λυγμούς για το πρωτάθλημα (VIDEO)

ΦΩΤΟ Reuters
ΦΩΤΟ Reuters

Ο “Βασιλιάς” χαρίσει στο Κλίβελαντ τον πρώτο του τίτλο σε ομαδικό σπορ μετά από 52 χρόνια (!) , απέναντι στην ομάδα με το καλύτερο ρεκόρ στην ιστορία του ΝΒΑ!

Αυτό που έκανε η ομάδα από το Κλίβελαντ είναι απίστευτο, αφού έγινε η πρώτη ομάδα που επέστρεψαν από το 3-1 και πήρε τον τίτλο στο ΝΒΑ.

Οι σκηνές που ακολούθησαν μετά το σφύριγμα της λήξης της αναμέτρησης στην Oracle Arena ήταν συγκινητικό, με τον Τζέιμς να γονατίζει στο παρκέ και να ξεσπά σε λυγμούς.

Ο “βασιλιάς” έπεσε στο παρκέ, αδυνατώντας να πιστέψει ότι οδήγησε τους Καβς στην κατάκτηση του πρώτου τίτλου της ιστορίας τους.

«Κράτησα την υπόσχεσή μου. Ποτέ δεν έκρυψα ότι υπήρχε πίεση, αλλά δεν έκανα πίσω. Ανυπομονώ να επιστρέψω σπίτι μου και στον κόσμο του Κλίβελαντ. Έχουμε ακούσει πολλά τα τελευταία χρόνια, αλλά πίστευα ακόμη και στο 3-1 ότι μπορούσαμε να το κάνουμε. Και τα καταφέραμε. Προσωπικά αποδίδω καλύτερα όταν είμαι υπό πίεση και με αμφισβητούν. Είμαι σπίτι μου», δήλωσε ο Τζέιμς, που πήρε και το βραβείο του MVP των τελικών.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε