Site icon NewsIT

Γουέστ Χαμ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-0: Με δύο σφυριές σε τροχιά Ευρώπης

23.12.2023 | 16:39
Γουέστ Χαμ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-0: Με δύο σφυριές σε τροχιά Ευρώπης

Soccer Football - Premier League - West Ham United v Manchester United - London Stadium, London, Britain - December 23, 2023 West Ham United's Jarrod Bowen celebrates scoring their first goal with Edson Alvarez Action Images via Reuters/John Sibley NO USE WITH UNAUTHORIZED AUDIO, VIDEO, DATA, FIXTURE LISTS, CLUB/LEAGUE LOGOS OR 'LIVE' SERVICES. ONLINE IN-MATCH USE LIMITED TO 45 IMAGES, NO VIDEO EMULATION. NO USE IN BETTING, GAMES OR SINGLE CLUB/LEAGUE/PLAYER PUBLICATIONS.

Η Γουέστ Χαμ επικράτησε της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 2-0 και ανέβηκε στην έκτη θέση της Premier League, μπαίνοντας σε τροχιά Ευρώπης.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν λέει να σηκώσει κεφάλι. Για τρίτο σερί παιχνίδι, οι Κόκκινοι Διάβολοι δεν γεύτηκαν τη χαρά της νίκης. Αυτή τη φορά, έπεσε θύμα της Γουέστ Χαμ, η οποία με δύο “σφυριές” νίκησε με 2-0 στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου, προσπερνώντας την ομάδα του Τεν Χαγκ στη βαθμολογία της Premier League.

Τα γκολ για την ομάδα του Ντέιβιντ Μόγιες πέτυχαν ο Μπόουεν στο 72ο λετπό και τον Κούντους έξι λεπτά μετά, με τον Πακετά να πιστώνεται και τις δύο ασίστ.

Μετά το 78ο λεπτό η Γιουνάιτεντ πάλεψε για να μπει και πάλι στο παιχνίδι, δίχως όμως αποτέλεσμα με το 2-0 να παραμένει μέχρι το τέλος.

Η Γουέστ Χαμ με αυτό το τρίποντο ανέβηκε στην έκτη θέση, έχοντας 30 βαθμούς και η Γιουνάιτεντ έμεινε στους 28.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version