Κυριακή, 25 Αυγ.
32oC Αθήνα

Γουλβς – Τσέλσι 2-6: Εκκωφαντική η πρώτη νίκη των Λονδρέζων στην Premier League

Γουλβς – Τσέλσι 2-6: Εκκωφαντική η πρώτη νίκη των Λονδρέζων στην Premier League

Η Τσέλσι κέρδισε με το εντυπωσιακό 6-2 την Γουλβς στο «Molineux» πετυχαίνοντας την πρώτη της νίκη στην φετινή Premier League. Για τους γηπεδούχους ως αλλαγή πέρασε στο παιχνίδι ο Ντάνιελ Ποντένσε.

Έβγαλε εξάσφαιρο η Τσέλσι! Η ομάδα του Ένζο Μαρέσκα ισοπέδωσε την Γουλβς εκτός έδρας και πήρε το πρώτο της τρίποντο στην 2η αγωνιστική της Premier League, με το τελικό 6-2 να δείχνει την καθολική υπεροχή των Λονδρέζων στην αναμέτρηση. 

Η συνεργασία Κόουλ Πάλμερ – Νόνι Μαντουέκε μετέτρεψε το… θρίλερ του πρώτου ημιχρόνου σε παράσταση για ένα ρόλο, καθώς οι δυο νεαροί άσοι της Τσέλσι «έβγαλαν μάτια» με τον δεύτερο να πετυχαίνει χατ-τρικ μέσα σε 15 λεπτά, από τρεις ασίστ του Άγγλου επιθετικού.

Ο «λύκοι» στο πρώτο μέρος βρήκαν απαντήσεις στα δύο γκολ των Λονδρέζων και, με τέρμα του Στραντ Λάρσεν στις καθυστερήσεις, πήγαν ισόπαλοι (2-2) στα αποδυτήρια, αλλά η συνέχεια ανήκε αποκλειστικά στη νέα γενιά της Τσέλσι. Ο Εντσο Μαρέσκα χρησιμοποίησε ως αλλαγή τον νεοαποκτηθέντα Ζοάο Φέλιξ και ο Πορτογάλος ήταν αυτός που διαμόρφωσε το τελικό σκορ, ενώ από την άλλη πλευρά ο Ντανιέλ Ποντένσε πέρασε στο ματς στο 59΄.

Σε άλλο σημερινό αγώνα, Μπόρνμουθ και Νιούκαστλ ήρθαν ισόπαλες 1-1 στο «Vitality», με τους «ανθρακωρύχους» να μην καταφέρνουν να διπλασιάσουν τις νίκες τους στο ξεκίνημα του αγγλικού πρωταθλήματος. Οι γηπεδούχοι μάλιστα σκόραραν στις καθυστερήσεις με τον Ουαταρά, όμως με παρέμβαση του VAR το γκολ ακυρώθηκε για χέρι του σκόρερ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις