Δευτέρα, 26 Αυγ.
28oC Αθήνα

H συλλυπητήρια επιστολή της ΕΠΟ για τα αδέρφια Τουρέ

H συλλυπητήρια επιστολή της ΕΠΟ για τα αδέρφια Τουρέ

Η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου δίνει ένα από τα σημαντικότερα ματς της ιστορίας της κόντρα στην Ακτή Ελεφαντοστού όμως ότι τα μέλη της ελληνικής αποστολής αποδεικνύουν ότι πάνω απ’ όλα είναι άνθρωποι. Οι Ιβοριανοί δημοσιοποίησαν την επιστολή που τους έστειλε η ΕΠΟ για τον αδικοχαμένο Ιμπραϊμ Τουρέ.

Η ΕΠΟ από την πρώτη στιγμή βρέθηκε στο πλευρό των αδερφών Τουρέ οι οποίοι μπορεί να αποφάσισαν να παραμείνουν στην Βραζιλία όμως δεν είναι σε καθόλου καλή ψυχολογική κατάσταση μετά το χαμό του μικρότερου αδερφού τους.

Η ομοσπονδία της Ακτής Ελεφαντοστού δημοσιοποίησε τη συλλυπητήρια επιστολή της ΕΠΟ, λίγες ώρες πριν το μεταξύ τους ματς που θα κρίνει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Μουντιάλ.

Η επιστολή της ΕΠΟ:

“Η αποστολή της Εθνικής ομάδας θα ήθελε να εκφράσει τη θλίψη της για τον θάνατο του Ιμπραΐμ, αδερφού των Γιάγια και Κόλο Τουρέ. Επιτρέψτε μας να ενώσουμε τις σκέψεις και τις προσευχές μας με τις δικές σας. Στέλνουμε τα συλλυπητήριά μας στην ομοσπονδία σας και την οικογένεια Τουρέ. Ας αναπαυθεί η ψυχή του εν ειρήνη.

Οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο της Εθνικής ομάδας.”

Εθνική ομάδα: Σκέψεις για φανέλα βασικού στον Χριστοδουλόπουλο

Μουντιάλ 2014: Adios με γκολάρα και δάκρυα από Βίγια (VIDEOS)

Μουντιάλ 2014: Πρώτη και καλύτερη η Ολλανδία (VIDEOS)


Μουντιάλ 2014: Η “ακτινογραφία” της Ακτής Ελεφαντοστού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ NEWSIT

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε