Site icon NewsIT

Hall of Fame: Χάρισε… γέλιο ο Σακίλ! Συγκίνησε ο Άιβερσον [vids]

10.09.2016 | 11:30
ΦΩΤΟ Reuters

ΦΩΤΟ Reuters

Ακόμα μία τάξη, αυτή του 2016, ανήκει οριστικά στο Hall of Fame του NBA. Σακίλ Ο'Νίλ, Άλεν Άιβερσον και Γιάο Μινγκ έδωσαν... λάμψη στην εκδήλωση.

Η τελετή ήταν -όπως πάντα- φαντασμαγορική, με τους τρεις συγκεκριμένους να κλέβουν την παράσταση από τους 10 συνολικά που βραβεύτηκαν. Μαζί τους, και οι Σέριλ Σουπς, Τζέρι Ρέινσντορφ, Τομ Ίζο, Ντάρελ Γκάρετσον, Ζέλμο Μπίτι, Τζον ΜακΛέντον και Κάμπερλαντ Πόουζι.

Η είσοδός του Σακίλ Ο’ Νιλ στο Hall Of Fame ήταν γεμάτη… γέλιο. Γνωστός για το απίστευτο χιούμορ του, ο “Σακ” ήταν ξεκαρδιστικός, αυτοσαρκάστηκε για τις πολλές διαφημίσεις που έκανε, την αστοχία του στις βολές, ενώ αφού ευχαρίστησε τους γονείς του για την πειθαρχία που του δίδαξαν, είπε πως “… ο πατέρας μου μάλλον εκεί ψηλά θα τσακώνεται με τον Γουίλτ Τσάμπερλεϊν για το ποιος ήταν ο κορυφαίος σέντερ”.

Φυσικά δεν θα μπορούσε να μη μιλήσει και για τον Κόμπι Μπράιαντ. “Αυτός ο τύπος με έσπρωξε για να κατακτήσω τρία πρωταθλήματα, αλλά επίσης με έσπρωξε έξω από την ομάδα και στην ανταλλαγή προς το Μαϊάμι”, τόνισε γελώντας.

Από την πλευρά του, ο Άιβερσον προκάλεσε συγκίνηση, αναφερόμενος στα δύσκολα παιδικά του χρόνια. “Ο κόουτς Τόμπσον στο Τζόρτζταουν μού έσωσε τη ζωή. Μετά από διάφορα περιστατικά στο λύκειο δεν υπήρχαν κολέγια που να με θέλουν. Η μητέρα μου πήγε και τον παρακάλεσε να μου δώσει μια ευκαιρία κι εκείνος το έκανε”, δήλωσε.

Στη συνέχεια ο παλαίμαχος παίκτης συμπλήρωσε: “Όταν άρχισα να ακούω τον Λάρι Μπράουν και να δέχομαι την εποικοδομητική κριτική του, κατάλαβα πόσο σπουδαίος κόουτς είναι και έγινα MVP. Ήθελα να γίνω σαν τον Τζόρνταν. Την πρώτη φορά που τον αντιμετώπισα κάθισα και τον κοίταζα. Ήταν σαν να έλαμπε η αύρα του. Ήταν ο δικός μου Μάικ, ο ήρωας μου”.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version