Site icon NewsIT

Η ΑΕΚ ήταν… πολυβόλο κόντρα στον Ηρακλή!

13.08.2016 | 22:35
ΦΩΤΟ facebook.com/AEK.FC.OFFICIAL

ΦΩΤΟ facebook.com/AEK.FC.OFFICIAL

Ήταν χορταστική! Με θεαματική εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο -όπου πέτυχε όλα της τα γκολ, η ΑΕΚ “τσάκισε” με 4-0 τον Ηρακλή σε φιλικό προετοιμασίας στο ΟΑΚΑ... σκόρπισε τον Ηρακλή!

Μοίρασε υποσχέσεις η ΑΕΚ στο φιλικό με τον Ηρακλή. Η Ένωση πέταγε… φωτιές στο δεύτερο ημίχρονο με τον “Γηραιό”, τον οποίο διέλυσε στο άδειο ΟΑΚΑ με 4-0 και έδειξε πανέτοιμη για την έναρξη του πρωταθλήματος, όποτε συμβεί αυτό!

Ο Ηρακλής των χιλίων προβλημάτων ξεκίνησε πολύ ζωηρά το παιχνίδι αναγκάζοντας στο πρώτο μέρος του αγώνα τον Ανέστη να μην είναι ήσυχος κάτω από την εστία του. Είναι χαρακτηριστικό πως από το πρώτο 10λεπτο οι Θεσσαλονικείς είχαν ήδη πραγματοποιήσει τρία σουτ!

Οι “κιτρινόμαυροι”, με τον Μάνταλο σε ρόλο κεντρικού χαφ και τον Μπακασέτα πίσω από τον Αλμέιδα, έδειχναν… κομμένοι στα δύο, δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν φάσεις. Από το 30’ και μετά η ΑΕΚ σοβαρεύτηκε και ξεκίνησε να δημιουργεί καταστάσεις για την εστία του Ηρακλή.

Η Ένωση δεν μπόρεσε να πετύχει κάποιο γκολ μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, ωστόσο το κατάφερε με το ξεκίνημα της επανάληψης. Στο 50′ ο Αλμέιδα σκόραρε σε δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, ανοίγοντας το σκορ με καταπληκτική κεφαλιά, ενώ δέκα λεπτά αργότερα ο Μάνταλος έκανε το 2-0 με ωραίο, γυριστό σουτ. Στο 62′ ο Πέκχαρτ “έγραψε” το 3-0 (σε μία φάση που ξεκίνησε από τον θετικότατο και πάλι Πατίτο Ροντρίγκες), ενώ στο 70′ ο Μπακασέτας διαμόρφωσε το τελικό 4-0, έπειτα από εξαιρετική συνεργασία των Πλατέλλα-Γκάλο.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

ΑΕΚ (Τιμούρ Κετσπάγια): Ανέστης (46′ Μπάρκας), Γκάλο, Τσιγκρίνσκι (58΄Λαμπρόπουλος), Κολοβέτσιος, Ντίας (77′ Ντίντακ), Σιμόες (58′ Γιόχανσον), Μάνταλος (66′ Γαλανόπουλος), Μπαρμπόσα (58′ Πλατέλλας), Μπακασέτας, Βάργκας (58′ Πατίτο), Αλμέιδα (58′ Πέκχαρτ).

Ηρακλής (Νίκος Παπαδόπουλος): Χουάντερσον (46′ Γιαννικόγλου), Ζιαμπάρης, Ιντζόγου (85′ Μπικιάρης), Πασσάς, Καραγκούνης, Στάμου (70′ Ρότας), Κυριακίδης, Σαραμαντάς (65′ Αμαραντίδης), Περόνε (85′ Δούμτσιος), Λεοζίνιο (85′ Ζαμπαζής), Αγγελόπουλος (70′ Ρούσσος).

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version