Site icon NewsIT

Η ΑΕΚ παίρνει δανεικό τον Νταβίντ Φοφανά από την Τσέλσι σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο

11.09.2024 | 12:00
Η ΑΕΚ παίρνει δανεικό τον Νταβίντ Φοφανά από την Τσέλσι σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο

Soccer Football - Europa Conference League - Play Offs - Chelsea Training - Cobham Training Centre, Cobham, Britain - August 28, 2024 Chelsea's Wesley Fofana during training Action Images via Reuters/John Sibley

Ο Φραντζί Πιερό δεν είναι η τελευταία μετεγγραφή της ΑΕΚ, αυτό το καλοκαίρι, σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο. Ο Ιταλός δημοσιογράφος “ντύνει” στα κιτρινόμαυρα και τον Νταβίντ Φοφανά.

Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο ρίχνει μετεγγραφική “βόμβα” για την ΑΕΚ, αφού “τιτίβισε” ότι Νταβίντ Ντάτρο Φοφανά θα είναι παίκτης της ΑΕΚ, με μορφή δανεισμού.

Στην ανάρτησή του, ο Ρομάνο σημειώνει: “Ο Νταβίντ Ντάτρο Φοφανά αφήνει τη Τσέλσι για να ενταχθεί στην ΑΕΚ με μορφή δανεισμού. Υπάρχει συμφωνία. Περιλαμβάνει, επίσης, οψιόν αγοράς 24 εκατομμυρίων ευρώ (μη υποχρεωτική) και η ΑΕΚ θα αποφασίσει, τον Ιούνιο του 2025, εάν θα την ενεργοποιήσει. Ο Φοφανά έχει δεχτεί, σε εξέλιξη η ανταλλαγή εγγράφων”.

Ανάλογη ανάρτηση υπήρξε και από έναν εκ των κορυφαίων δημοσιογράφων του Independent, Μιγκέλ Ντιλέινι.

Ο 21χρονος Ιβοριανός ειθετικός έχει συμβόλαιο με την Τσέλσι μέχρι και το καλοκαίρι του 2029. Την περασμένη σεζόν, αγωνίστηκε στο πρώτο μισό της ως δανεικός στην Ουνιόν Βερολίνου και ακολούθως στην Μπέρνλι. Οι Λονδρέζοι τον απέκτησαν τον Ιανουάριο του 2023 από την Μόλντε αντί 12 εκατομμυρίων ευρώ.

Tags:

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version