Site icon NewsIT

Η ΑΕΚ παρακολουθεί τις εξελίξεις για πιθανό ποδοσφαιρικό Grexit!

30.03.2016 | 20:20
ΦΩΤΟ aekfc.gr

ΦΩΤΟ aekfc.gr

Με ποιο τρόπο σχολιάζουν από την ΑΕΚ τη συνάντηση του Σταύρου Κοντονή με FIFA – UEFA – ΕΠΟ και το ενδεχόμενο ενός ποδοσφαιρικού Grexit.

Το ποδοσφαιρικό Grexit είναι και πάλι προ των πυλών, αφού δεν υπήρξε κάποια συμφωνία από τη συνάντηση του Σταύρου Κοντονή με τα στελέχη των FIFA, UEFA και ΕΠΟ.

Στην ΑΕΚ παρακολουθούν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις εξελίξεις, ωστόσο δεν πρόκειται να πάρουν κάποια επίσημη θέση για όλα όσα συμβαίνουν, αφού δεν θέλουν να τοποθετηθούν βασιζόμενοι σε… διαρροές και ρεπορτάζ.

Στην παρούσα φάση, από την πλευρά της Ένωσης δεν θέλουν να πάρουν καμία θέση, πριν ενημερωθούν καλύτερα για όσα συζητήθηκαν, αλλά και πριν δουν πως θα διαμορφωθούν τελικά τα πράγματα. Πάντως, χωρίς να εκφράζεται επίσημα, φαίνεται στην ΑΕΚ να υπάρχει η εκτίμηση πως η ένταση μεταξύ της Κυβέρνησης και των ομοσπονδιών θα εκτονωθεί.

Όσον αφορά στην πρόθεση του Κοντονή να προγραμματίσει νέα συνάντηση μεταξύ των “μεγάλων” ομάδων της Superleague, στην ΑΕΚ περιμένουν να δουν αν αυτή η σκέψη θα υλοποιηθεί, όμως από την πλευρά της ομάδας έχει εκφραστεί ξεκάθαρα η θέση πως είναι ανοικτή σε κάθε συνάντηση, με σκοπό να… χτυπηθεί η διαφθορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version