Τετάρτη, 14 Αυγ.
31oC Αθήνα

Η ΑΕΚ προειδοποιεί ενόψει Νόα: «Μεγάλος αριθμός οπαδών δεν έχει προχωρήσει σε ταυτοποίηση εισιτηρίων μέσω gov.gr wallet»

Η ΑΕΚ προειδοποιεί ενόψει Νόα: «Μεγάλος αριθμός οπαδών δεν έχει προχωρήσει σε ταυτοποίηση εισιτηρίων μέσω gov.gr wallet»
Eurokinissi

“Καμπανάκι” από την ΠΑΕ ΑΕΚ προς τους φίλους της ομάδας, που έχουν αγοράσει εισιτήριο για την εντός έδρας ρεβάνς με τη Νόα, αλλά δεν έχουν προχωρήσει στην ταυτοποίηση που πλέον απαιτείται, μέσω του gov.gr wallet.

H ΠΑΕ ΑΕΚ καλεί όσους φίλους της ομάδας έχουν προμηθευτεί εισιτήριο για το ματς με τη Νόα και δεν έχουν προχωρήσει ακόμα σε ταυτοποίηση μέσω της εφαρμογής gov.gr wallet, να το κάνουν. Σε διαφορετική περίπτωση, δεν θα μπορέσουν να μπουν στην OPAp Arena.

Η ανακοίνωση της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ:

“Φίλοι της ΑΕΚ

Θα θέλαμε να σας επισημάνουμε ότι αρκετά μεγάλος αριθμός φιλάθλων που έχει προμηθευτεί εισιτήριο για τον αγώνα με τη Νόα (15/8) δεν έχει προχωρήσει σε ταυτοποίηση μέσω της εφαρμογής gov.gr wallet.

Για την διευκόλυνσή τους παρακαλούμε να ολοκληρώσουν άμεσα την διαδικασία, καθώς, όπως είναι γνωστό, η είσοδος στα γήπεδα γίνεται πλέον αποκλειστικά με χρήση της εφαρμογής gov.gr wallet. Κανείς δεν θα μπορέσει να μπει στο γήπεδο αν δεν έχει ολοκληρώσει αυτή τη διαδικασία, ακόμη και αν είναι κάτοχος εισιτηρίου.

Για οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίσετε μπορείτε να απευθυνθείτε στο https://support.gov.gr/guide/.

Αύριο Πέμπτη 15/08 από τις 17:00 μέχρι και την έναρξη του αγώνα θα λειτουργήσει εκδοτήριο για την επίλυση προβλημάτων.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις