Σάββατο, 31 Αυγ.
25oC Αθήνα

Η ΑΕΚ προειδοποιεί τους οπαδούς της ενόψει Λεβαδειακού για πιθανές παραβάσεις: «Δεν έχουμε δικαίωμα να λέμε πως δεν γνωρίζουμε»

Η ΑΕΚ προειδοποιεί τους οπαδούς της ενόψει Λεβαδειακού για πιθανές παραβάσεις: «Δεν έχουμε δικαίωμα να λέμε πως δεν γνωρίζουμε»
Eurokinissi

“Οι παραβάσεις που επιφέρουν κίνδυνο τιμωρίας έδρας είναι συγκεκριμένες, γνωστές σε όλους – Δεν πρέπει να επιτρέψουμε να μείνει κλειστό ξανά το γήπεδο μαςαναφέρει μεταξύ άλλων η ΠΑΕ ΑΕΚ, προειδοποιώντας τους οπαδούς της, που θα βρεθούν στο ματς στην έδρα του Λεβαδειακού (01.09.2024 / 19:00).

Με ανακοίνωσή της, η ΠΑΕ ΑΕΚ απευθύνεται στον κόσμο της ομάδας που θα βρεθεί στη Λιβαδειά και τονίζει πως και για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Λεβαδειακό υπάρχουν οι ίδιοι κίνδυνοι τιμωρίας από πιθανές παραβάσεις.

Έτσι, η ΑΕΚ καλεί τους οπαδούς της, να δείξουν την ίδια προσοχή που δείχνουν και στη Νέα Φιλαδέλφεια. Παράλληλα, καλεί τους οπαδούς της να ταυτοποιήσουν τα εισιτήριά τους στην εφαρμογή gov.gr wallet, αλλά και να μη πλησιάσουν το γήπεδο, σε περίπτωση που δεν έχουν προμηθευτεί ένα.

Η ανακοίνωση των “κιτρινόμαυρων”:

Φίλοι της ΑΕΚ

Όπως είναι γνωστό, για τον εκτός έδρας αγώνα μας με τον Λεβαδειακό την Κυριακή (1/9), η γηπεδούχος ΠΑΕ έχει ανοίξει θύρες του γηπέδου της για να εξυπηρετηθούν και οι ανάγκες των φίλων της ομάδας μας.

Όσοι έχετε προμηθευτεί ηλεκτρονικά εισιτήριο για το συγκεκριμένο παιχνίδι πρέπει να γνωρίζετε πως η διαδικασία εισόδου είναι ακριβώς η ίδια με αυτή στα εντός έδρας παιχνίδια μας.

Το κουπόνι που έχετε προμηθευτεί ηλεκτρονικά πρέπει να ταυτοποιηθεί στην εφαρμογή gov.gr wallet και η είσοδος στο γήπεδο γίνεται αποκλειστικά μέσω της συγκεκριμένης εφαρμογής, όπως συμβαίνει πλέον για τη διαδικασία εισόδου σε όλες τις αθλητικές εγκαταστάσεις της χώρας. Μην επιχειρήσετε σε καμιά περίπτωση να προσεγγίσετε τις εισόδους των θυρών χωρίς να έχετε κάνει την διαδικασία ταυτοποίησης. Δεν θα σας επιτραπεί η είσοδος στο γήπεδο.

Είναι πολύ σημαντικό, επίσης, να έχουμε όλοι στο μυαλό μας πως οι ανάγκες από πλευράς τήρησης μέτρων ασφαλείας είναι ακριβώς οι ίδιες με τα ματς στην OPAP Arena. Το ίδιο και οι κίνδυνοι τιμωρίας από πιθανές παραβάσεις. Είναι γνωστό πλέον σε όλους πως το πλαίσιο των διοικητικών ποινών βάσει των εκθέσεων των παρατηρητών της ΔΕΑΒ είναι σε πλήρη ισχύ.

Δεν έχουμε δικαίωμα να λέμε πως δεν γνωρίζουμε. Έχουν ήδη επιβληθεί ποινές αποκλεισμού έδρας ακόμη και για ένα μπουκάλι που έχει πέσει στον αγωνιστικό χώρο. Όπως επίσης για ρίψη καπνογόνων, βεγγαλικών, φωτοβολίδων ή οποιουδήποτε αντικειμένου ικανού να προκαλέσει τραυματισμό. Θυμίζουμε πως η έδρα μας έμεινε κλειστή στο ματς με τον ΟΦΗ από τιμωρία λόγω μιας και μόνης κροτίδας που έπεσε μέσα στην κερκίδα. Να σημειώσουμε πλέον πως και ο πειθαρχικός κώδικας της ΕΠΟ έχει προσαρμοστεί στο ίδιο πλαίσιο.

Τονίζουμε, λοιπόν, και πάλι πως δεν έχουμε κανένα δικαίωμα να λέμε ότι δεν γνωρίζουμε. Οι παραβάσεις που επιφέρουν κίνδυνο τιμωρίας έδρας είναι συγκεκριμένες, γνωστές σε όλους και τις σημειώνουμε και πάλι εδώ.

Δεν πρέπει να επιτρέψουμε να μείνει κλειστό ξανά το γήπεδο μας. Μην κάνουμε δώρα στους αντιπάλους μας με πράγματα που πολύ εύκολα μπορούμε να αποφύγουμε. Πάμε στην Λιβαδειά για να βοηθήσουμε την ΑΕΚ σε ένα δύσκολο εκτός έδρας ματς, την προστατεύουμε με την συμπεριφορά μας και διασφαλίζουμε πως θα είμαστε όλοι μαζί στο Σπίτι Μας και στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις