Τρίτη, 27 Αυγ.
27oC Αθήνα

Η ΑΕΚ το ξεκόβει για Σιμόες, αλλά ο μάνατζερ του…

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο ατζέντης του Αντρέ Σιμόες δείχνει πως προσπαθεί να… καλλιεργήσει το έδαφος για την μετεγγραφή του παίκτη στην Μπέτις του Πογέτ, αλλά από την ΑΕΚ είναι ξεκάθαροι.

Με δηλώσεις του στη στην ιστοσελίδα “futbolportuguesdesdeespana.com”, ο μάνατζερ του Πορτογάλου μέσου ισχυρίστηκε πως η ΑΕΚ βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Μπέτις για την απόκτηση του πελάτη του.

Ο Κιμ Ριμπέιρο επανήλθε λίγο αργότερα και με -νέες- δηλώσεις στην “Stadium Deportivo”, αναφέρθηκε στην όλη υπόθεση, τονίζοντας πως είναι όνειρο του Σιμόες να ξαναπαίξει υπό τις οδηγίες του Γκουστάβο Πογέτ.

“Ξέρουμε ότι η Μπέτις θέλει να πάρει τον Σιμόες και ότι βρίσκεται σε συζητήσεις με την ΑΕΚ. Το ενδιαφέρον είναι ζωηρό, καθώς ο παίκτης αρέσει πολύ στον Πογιέτ. Τον θεωρεί τον καλύτερο του ελληνικού πρωταθλήματος, στο οποίο είχε το καλύτερο ποσοστό σε πετυχημένες πάσες”, σημείωσε αρχικά και συνέχισε:

“Αν οι ομάδες φτάσουν σε συμφωνία, δεν θα είναι δύσκολο να συμφωνήσει η Μπέτις μαζί μας. Για τον Σιμόες είναι ένα όνειρο να παίξει υπό τις οδηγίες του Πογιέτ. Του αρέσει πολύ η επικοινωνία που έχουν, επειδή είναι ένας σπουδαίος προπονητής και επίσης ονειρεύεται να παίξει στην Ισπανία”.

Πάντως, αναφέρεται ότι η ΑΕΚ δεν σκοπεύει να τον παραχωρήσει εύκολα, με τις απαιτήσεις της να κυμαίνονται στα 7,5 εκατ. ευρώ που είναι η ρήτρα του. Κάτι που σχολίασε ως εξής ο Ριμπέιρο: “Ζητούν πολλά λεφτά. Είναι ένα ποσό παραπάνω από τον μέσο όρο των μεταγραφών στην Ελλάδα. Ελπίζουμε ότι θα υπάρξει προσέγγιση των δυο πλευρών”.

Στο ίδιο δημοσίευμα σημειώνεται επίσης ότι η Μπέτις δεν είναι η μόνη ομάδα που ενδιαφέρεται για τον Σιμόες, αφού το ίδιο ισχύει και για τη Μαρσέιγ, η οποία έκανε πρόταση που απορρίφθηκε από την ΑΕΚ ως πολύ χαμηλή. Αναφέρεται, δε, ότι τον περασμένο χειμώνα υπήρξαν προτάσεις από τις Ίντερ και Μονακό, οι οποίες επίσης δεν έγιναν δεκτές.

Όπως και να ‘χει, πάντως, από την πλευρά της ΑΕΚ διαψεύδεται ότι υπάρχει οποιοδήποτε θέμα, με την ξεκάθαρη θέση τους να αναφέρει πως “δεν υπάρχει καμία διαπραγμάτευση της ΑΕΚ για τον Σιμόες”.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε