Τετάρτη, 11 Σεπτ.
28oC Αθήνα

Η Αγγελική Παντέρη είναι η πρώτη Ελληνίδα ποδοσφαιρίστρια που θα δοκιμαστεί από τη Μπαρτσελόνα

Η Αγγελική Παντέρη είναι η πρώτη Ελληνίδα ποδοσφαιρίστρια που θα δοκιμαστεί από τη Μπαρτσελόνα
instagram.com/panterii

Μια μεγάλη ευκαιρία παρουσιάστηκε για την νεαρή ποδοσφαιρίστρια, Αγγελική Παντέρη, η οποία θα δοκιμαστεί στην Μπαρτσελόνα, τον προσεχή Δεκέμβριο.

Σε ηλικία 18 ετών, η Αγγελική Παντέρη θα δοκιμαστεί στο πιο υψηλό ποδοσφαιρικό επίπεδο, με την ελπίδα να τα καταφέρει και να βρει μια θέση στην Μπαρτσελόνα.

Η νεαρή δεξιοπόδαρη μπακ-χαφ (μπορεί να αγωνιστεί το ίδιο καλά στην δεξιά και την αριστερή πτέρυγα) θα γίνει η πρώτη Ελληνίδα ποδοσφαιρίστρια που θα δοκιμαστεί από την Μπαρτσελόνα, η οποία είναι η κάτοχος του Champions League και του ισπανικού γυναικείου πρωταθλήματος.

Η Αγγελική Παντέρη βλέπει έτσι, σιγά σιγά, τους στόχους της να “εμφανίζονται” μπροστά της. Παλαιότερα είχε δηλώσει ότι τα δύο μεγαλύτερα ποδοσφαιρικά της όνειρα είναι να παίξει στην Εθνική Ελλάδας και να αγωνιστεί σε κάποια ομάδα του εξωτερικού.

Γεννημένη στις 15 Μαρτίου του 2006, η Παντέρη εκίνησε την ενασχόληση της με το ποδόσφαιρο από την ηλικία των 8 ετών στην ακαδημία του Απόλλωνα (Ρόδος), ενώ στα 12 της μεταπήδησε στις Ialisos Ladies (πρώην ΑΣΤΙΡ), με τις οποίες έκανε ντεμπούτο στα μεγάλα «σαλόνια» την περσινή σεζόν, αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Aggeliki (@panterii_)

Όμως, οι εμπειρίες της δεν σταματούν στο συλλογικό επίπεδο, μιας και έχει φορέσει τη φανέλα των μικρών εθνικών ομάδων, ενώ έχει αγωνιστεί στην Εθνική Κορασίδων κόντρα σε Λιθουανία και Σκωτία.

Ακολούθησε το… βήμα παραπάνω, με την παρουσία της στον Ο Α.Ο. Ρ.Ε.Α. (άλλαξε τελευταία στιγμή γνώμη και δεν πήγε στον ΟΦΗ).

Ο αγώνας με τους Legends 2004

Το 2022 όσο ακόμα αγωνιζόταν στην Ρόδο η 16χρονη –τότε– ποδοσφαιρίστρια αντιμετώπισε τους Legends 2004, στο πλαίσιο μίας δράσης που έλαβε χώρα στο νησί της. Ένας από τους Πρωταθλητές Ευρώπης ο οποίος δεν έχει γίνει γνωστός- ξεχώρισε το ταλέντο της νεαρής κοπέλας, ανάμεσα σε πολλά κορίτσια και της εξέφρασε τον θαυμασμό του για τις ικανότητές της, μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Από τότε, οι δυο τους συνεχίζουν να επικοινωνούν, με τον ίδιο να τη βοηθάει όπου και όπως μπορεί. Και ήταν αυτός, ο οποίος πρότεινε την 18χρονη πλέον αθλήτρια στην Μπαρτσελόνα.

Οι σκάουτερ των Καταλανών την παρακολούθησαν με την Εθνική Νεανίδων στους αγώνες εναντίον της Πολωνίας και της Λιθουανίας, αποφασίζοντας να την καλέσουν το καλοκαίρι του 2024 για δοκιμαστικά.

Η Αγγελική Παντέρη, όμως, αποφάσισε να μεταφέρει την ημερομηνία για τον ερχόμενο Δεκέμβριο, θέλοντας να εμφανιστεί καλά προετοιμασμένη μπροστά στους Καταλανούς, αλλά και για να μην αφήσει στον “αέρα” τις υποχρεώσεις της με την Εθνική και τον ΑΟ ΡΕΑΣ (Ρεθυμνιακή Ένωση Αθλητών), την ομάδα που αγωνίζεται αυτή την στιγμή.

Η Παντέρη, λοιπόν, θα ταξιδέψει στην Βαρκελώνη μέσα στον Δεκέμβριο για κυνηγήσει ένα ακόμα όνειρό της και να φορέσει την φανέλα των “μπλαουγκράνα”.

 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις