Site icon NewsIT

Η Αϊντραχτ Φρανκφούρτης ανακοίνωσε την απόκτηση του Τεάτ μετά την αποτυχία με Κουλιεράκη

18.08.2024 | 15:47
Η Αϊντραχτ Φρανκφούρτης ανακοίνωσε την απόκτηση του Τεάτ μετά την αποτυχία με Κουλιεράκη

Προσπάθησε ανεπιτυχώς να κάνει δικό της τον Κωνσταντίνο Κουλιέρακη του ΠΑΟΚ και τελικά η Άιντραχ Φρανκφούρτης ανακοίνωσε την απόκτηση του Αρτούρ Τεάτ.

Παίκτης της Αϊντραχτ Φρανκφούρτης είναι ο Αρτούρ Τεάτ, καθώς οι «αετοί» ανακοίνωσαν την Κυριακή (18.08.2024) την απόκτηση από τη Ρεν του Βέλγου σέντερ μπακ, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί και στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Ο 24χρονος άσος εντάσσεται στο δυναμικό του γερμανικού συλλόγου με τη μορφή του δανεισμού για ένα χρόνο, ενώ στη συνέχεια η Αϊντραχτ έχει οψιόν για να τον αποκτήσει με κανονική μεταγραφή.

Ο δανεισμός του Τεάτ έχει και μια ελληνική… προέκταση, καθώς ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης του ΠΑΟΚ βρισκόταν στο μεταγραφικό «στόχαστρο» της Αϊντραχτ, πριν αυτή στρέψει το ενδιαφέρον της στον Βέλγο. Σύμφωνα με δημοσιευματα, ο Έλληνας αμυντικός “οδεύει” προς την Βόλφσμπουργκ, αλλά μένει να δούμε εάν αυτό το deal θα ολοκληρωθεί.

Ο Αρτούρ Τεάτ έκανε το επαγγελματικό ντεμπούτο του σε ηλικία 20 ετών στην Οστάνδη, ενώ τη σεζόν 2021-22 αγωνίστηκε με τη μορφή του δανεισμού στην Μπολόνια, η οποία είχε την υποχρέωση να τον αποκτήσει στη συνέχεια με κανονική μεταγραφή.

Όμως, η Ρεν έσπευσε το καλοκαίρι του 2022 να τον εντάξει στο δυναμικό της και ο Τεάτ κατέγραψε σε μια διετία με τη φανέλα της γαλλικής ομάδας συνολικά 82 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με απολογισμό οκτώ γκολ και μια ασίστ. Παράλληλα, είναι διεθνής με την εθνική ανδρών του Βελγίου. Έκανε το διεθνές ντεμπούτο του τον Νοέμβριο του 2021, σε αγώνα με την Ουαλία για τα προκριματικά του Μουντιάλ, ενώ έχει φορέσει 18 φορές τη φανέλα με το εθνόσημο.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version