Site icon NewsIT

Η Αλεξάνδρα Σταματοπούλου ξέσπασε σε κλάματα για το πρώτο της χρυσό μετάλλιο σε Παραολυμπιακούς Αγώνες

07.09.2024 | 21:00
Η Αλεξάνδρα Σταματοπούλου ξέσπασε σε κλάματα για το πρώτο της χρυσό μετάλλιο σε Παραολυμπιακούς Αγώνες

Κράτησε το… καλύτερο για το τέλος της καριέρας της σε Παραολυμπιακούς Αγώνες. Η Αλεξάνδρα Σταματοπούλου ξέσπασε σε κλάματα, αμέσως μετά το πρώτο της χρυσό μετάλλιο στη διοργάνωση του Παρισιού.

Η Αλεξάνδρα Σταματοπούλου μας έδωσε ένα τεράστιο χαμόγελο, πριν μας κάνει να δακρύσουμε μαζί της, για το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024.

Την ημέρα των γενεθλίων της, η Αλεξάνδρα Σταματοπούλου κατάφερε να κερδίσει το πρώτο χρυσό μετάλλιο της καριέρας της σε Παραολυμπιακούς Αγώνες, κάνοντας την κούρσα της ζωής της στον τελικό των 50μ ύπτιο S4.

Και όλα αυτά, ενώ έχει ανακοινώσει ότι οι Παραολυμπιακοί Αγώνες του Παρισιού είναι οι τελευταίοι της καριέρας της. Το φινάλε της μεγάλης της προσπάθειας, βρήκε την 38χρονη κολυμβήτρια να μην μπορεί να κρύψει τη συγκίνηση και τα δάκρυά της.

Λίγο μετά, μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ, η Σταματοπούλου άφησε ελεύθερο τον εαυτό της και ξέσπασε σε κλάματα, μιλώντας για όσα πέρασε, προκειμένου να φτάσει στην κορυφή, ενώ αποκάλυψε και το γούρι της.

Στον τελευταίο αγώνα της καριέρας της σε Παραολυμπιακούς Αγώνες, η Σταματοπούλου ήταν συγκλονιστική. Με τρομερή εμφάνιση στο δεύτερο 25άρι της κούρσας της, βγήκε μπροστά και άφησε τις άλλες αθλήτριες πίσω της.

Το 50.12 έδωσαν στην Σταματοπούλου την πρωτιά, με την Γερμανίδα Τζίνα Μπότσερ να είναι δεύτερη με 51.40 και την Βραζιλιάνα Λίντια Βιέρα Ντε Κρουζ, τρίτη με 52.00.

«Το είχαμε παλέψει πάρα πολύ και ήρθαν τόσες ατυχίες που έλεγα κρίμα. Κι όμως λέγαμε ότι έχουμε ψυχή. Μια ημέρα πριν η συναθλήτρια μου Δώρα Ποιμενίδου, ένας υπέροχος άνθρωπος, μου έδωσε ένα γούρι το οποίο πραγματικά για εμένα ήταν γούρι! Για εμένα ήταν τελευταία χρονιά και ήθελα να τα δώσω όλα για όλα. Είχα ένα θέμα με τον πνεύμονα μου και σε όλα τα άλλα θα μπορούσα να τα πάω καλά, αλλά δεν μπορούσα να μιλήσω για τίποτα. Έγραφαν ότι ήθελαν να γράψουν και έλεγα “ησυχία στο τέλος θα δώσουμε ότι είναι να δώσουμε” και το δώσαμε», δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version