Δευτέρα, 21 Οκτ.
17oC Αθήνα

Η Άλκμααρ “ξύπνησε” από το… ευρωπαϊκό όνειρο τον ΠΑΣ

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Η παρθενική ευρωπαϊκή πορεία του ΠΑΣ Γιάννινα ολοκληρώθηκε στο Περιστέρ από την άλκμααρι. Η ομάδα του Πετράκη ηττήθηκε με 2-1 από τους Ολλανδούς και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Europa League.

Στο Περιστέρι… πέταξε το ευρωπαϊκό όνειρο του ΠΑΣ Γιάννινα. Εκει, στο γήπεδο του Ατρόμητου ηττήθηκε με 2-1 από την Άλκμααρ και σε (1-0 το πρώτου ματς) και έμεινε εκτός πλέι οφ. Οι Γιαννιώτες προηγήθηκαν με τον Κόντε, αλλά δέχθηκαν δύο γκολ σε οκτώ λεπτά.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα έψαξε ένα γρήγορο γκολ και τα κατάφερε. Στο 9′ ο Ναδάλες έβγαλε τη σέντρα από αριστερά και ο Κόντε με κοντινή κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Οι φιλοξενούμενοι άρχισαν να κινούνται επιθετικά μετά το 25′ και στο 29′ ο Λούκασεν έκανε το γύρισμα και ο Ντάνμπνεϊ Σόουζα με κοντινή προβολή ισοφάρισε σε 1-1 σε κενή εστία.

Στο 36′ η Άλκμααρ πέτυχε και δεύτερο γκολ. Ο Λούκασεν με δυνατό σουτ “έγραψε” το 2-1. Οι Γιαννιώτες στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαν, όπως και στο πρώτο, αλλα για προκριθεί έπρεπε να σημειώσει τρία τέρματα. Ο Μαμπουλού στο 55′ με σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα άουτ ελάχιστα πάνω από το δοκάρι. Ο ίδιος απέτυχε να σκοράρει και στο 61′ από κοντά.

Ο ΠΑΣ είχε την υπεροχή, αλλά δεν έβρισκε δρόμο προς τα δίχτυα. Στο 69′ το πλασέ του Φαν Όφεριμ έξω από την περιοχή, ανάγκασε τον Πασχαλάκη σε δύσκολη απόκρουση με το ένα χέρι.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γ. Πετράκης): Πασχαλάκης, Λίλα, Μπέριος, Μιχαήλ, Τζημόπουλος (46′ Σκόνδρας), Κοζορώνης (77′ Δώνης), Ναδάλες, Καρανίκας, Ακόστα, Γιάκος (51′ Μαμπουλού), Κόντε.

ΑΛΚΜΑΑΡ (Τζον Φαν ντεν Μπρομ): Ροτσέτ, Λούκασεν, Φαν Άιντεν, Φλάαρ, Χαπς, Βούιτενς, Φαν Όφεριμ (71′ Τιλ), Χένρικσεν, Ζαχανμπάχς, Ντάμπνεϊ Σόουζα (79′ Γκαρσία), Βέχορστ.

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε