Site icon NewsIT

Η Αναστασία Μπουμπουλίδη κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο άλμα επί κοντώ στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ18

21.07.2024 | 21:52
Η Αναστασία Μπουμπουλίδη κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο άλμα επί κοντώ στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ18

ΣΛΟΒΑΚΙΑ 2024 / ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ Κ-18 / 4η ΗΜΕΡΑ (ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)

Η Αναστασία Μπουμπουλίδη έκανε αυτό που μπορούσε και με άλμα στα 4,20 μ. κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ18 στη Μπάνσκα Μπίστριτσα.

Η νεαρή επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί και παρότι βρέθηκε αρκετές φορές με την …πλάτη στον τοίχο, κατάφερε να αντιδράσει και να δείξει το ταλέντο της.

Η αθλήτρια του Βασίλη Μεγαλοοικονόμου ξεκίνησε τον αγώνα με ένα χαμένο άλμα στα 3,80 μ., πέρασε με την πρώτη τα 3,90 μ. και 4,00 μ. και μετά το ένα άκυρο στα 4,15 μ. επέλεξε να ανέβει υψηλότερα.

Σε εκείνο το σημείο τρεις αθλήτριες είχαν περάσει τα 4,15 μ. και η Ελληνίδα θα ήταν τέταρτη ακόμη κι αν ξεπερνούσε το ύψος. Στα 4,20 μ. ο πήχης έπεσε την πρώτη, όχι όμως και τη δεύτερη. Ο χαμός στις εξέδρες από τα μέλη της ομάδας ξεσήκωσαν το στάδιο, αφού σύσσωμη η αποστολή ήταν στο πέταλο για να πανηγυρίσει το τέταρτο μετάλλιο της στη διοργάνωση.

Η αθλήτρια στη συνέχεια δοκίμασε στα 4,30 μ., – αν το περνούσε θα βελτίωνε το ατομικό της ρεκόρ και το ρεκόρ διοργάνωσης – δίχως όμως επιτυχία. Η αθλήτρια πέρασε την ελληνική σημαία στην πλάτη της και έκανε με ένα λαμπερό χαμόγελο το γύρο του θριάμβου.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version