Σάββατο, 20 Ιουλ.
37oC Αθήνα

Η αντίδραση της ΑΕΚ και οι κρίσιμες ημέρες για Πογιέτ

ΦΩΤΟ ΑΠΕ
ΦΩΤΟ ΑΠΕ

Η Ένωση προσπαθεί να επουλώσει τις… πληγές που της άφησε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ξεκινώντας με πεντάρα επί του Ηρακλή – Μέχρι την Τρίτη κρίνεται του Πογιέτ

Το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Ηρακλή αποδείχθηκε μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους “κιτρινόμαυρους” για να αφήσουν πίσω τους την ήττα από τον Ολυμπιακό και το “διαζύγιο” με τον Τραϊανό Δέλλα και να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα.

Οι ποδοσφαιριστές της Ένωσης κατάφεραν να σταθούν στο… ύψος τους απέναντι στον “Γηραιό”, δείχνοντας πως το ρόστερ της ομάδας είναι ποιοτικό και μπορεί να είναι άκρως ανταγωνιστικό, ειδικά την ημέρα που κάποιοι συγκεκριμένοι παίκτες (Μάνταλος, Βάργκας, Μπουονανότε, Μπαρμπόσα) έχουν… κέφια.

Για να αλλάξει επίπεδο όμως η ΑΕΚ και να επιστρέψει πραγματικά στη διεκδίκηση των τίτλων χρειάζεται μετεγγραφική ενίσχυση (περισσότερες ποιοτικές επιλογές) και φυσικά προπονητή. Το τελευταίο είναι αυτό που πρέπει να διορθωθεί άμεσα, με τον Γκουστάβο Πογιέτ να βρίσκεται στο στόχαστρο…

Η επιστροφή του Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς στην Αθήνα, το απόγευμα της Κυριακής αναμένεται να δρομολογήσει τις εξελίξεις στην υπόθεση του νέου προπονητή της Ένωσης. Στη συζήτηση που είχε με τον Ουρουγουανό τεχνικό δεν έπεσαν λεπτομέρειες στο “τραπέζι”, κάτι που ενδεχομένως να γίνει τις επόμενες ημέρες. Εκτιμάται πως το θέμα θα έχει θετική ή αρνητική κατάληξη έως την Τρίτη.

Μέχρι όμως η ΑΕΚ να βρει προπονητή, ο Στέλιος Μανωλάς θα βρίσκεται στην άκρη του πάγκο της ομάδας, κάτι που κατά πάσα πιθανότητα θα γίνει και στο κυριακάτικο ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε