Πέμπτη, 1 Αυγ.
32oC Αθήνα

Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη με κλάματα ανακοίνωσε: «Αυτοί ήταν οι τελευταίοι μου Ολυμπιακοί Αγώνες»

Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη με κλάματα ανακοίνωσε: «Αυτοί ήταν οι τελευταίοι μου Ολυμπιακοί Αγώνες»

Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη ξέσπασε σε κλάματα στις δηλώσεις της μετά το τέλος του αγώνα στα 20 χλμ βάδην γυναικών, με την Ελληνίδα σημαιοφόρο να αναφέρει πως αυτοί ήταν οι τελευταίοι της Ολυμπιακοί Αγώνες.

Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη κατέλαβε την 22η θέση στα 20 χλμ βάδην των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι, με την Ελληνίδα αθλήτρια στον τερματισμό της μάλιστα να έχει αγκαλιά την ελληνική σημαία. Κάτι που είχε ιδιαίτερη σημασία, καθώς όπως δήλωσε η 40χρονη βαδίστρια, αυτή η Ολυμπιάδα ήταν η τελευταία στην τεράστια καριέρα της.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της Αντιγόνη Ντρισμπιώτη:

«Κλαίω δύο μέρες τώρα, δεν μπορώ να συμμαζέψω τα συναισθήματά μου. Δεν ξέρω καν τι θέση έχω, αλλά είμαι πολύ ικανοποιημένη με βάση τη χρονιά που είχα. Όταν ένας αθλητής έχει πρόβλημα στο σώμα του, έχει πρόβλημα μετά και στο μυαλό του. Είμαι καλά τώρα. Έκανα μια αξιοπρεπή εμφάνιση στον τελικό. Φεύγω.

Το Παρίσι μού αφήνει κάτι γλυκό. Όλη αυτή η εμπειρία, από την πρώτη στιγμή που αγωνίζομαι. Είχα πάντα ανοδική πορεία. Οπότε σίγουρα φεύγω με το κεφάλι πολύ ψηλά. Έχω να θυμάμαι πολλά όμορφα πράγματα. Αυτός ο όμορφος ανταγωνισμός. Αυτά τα συναισθήματα μόνο ο αθλητισμός μπορεί να στα χαρίσει.

Το “φεύγω” είναι “φεύγω”. Είναι η τελευταία μου συμμετοχή σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Για τα υπόλοιπα δεν ξέρω. Ευχαριστώ για την στήριξη. Μπορεί να μην χαρήκατε με το αποτέλεσμα μου, αλλά σας ευχαριστώ για την στήριξη» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η Ελληνίδα σημαιοφόρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισίου, κατέλαβε την 22η θέση στα 20χλμ βάδην γυναικών, στην τελευταία της παρουσία σε Ολυμπιάδα, με την ίδια να μην μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυα της μετά το τέλος του αγωνίσματος της.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις