Site icon NewsIT

Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στο Europa League Γαλατάσαραϊ «κλείνει» τον Βίκτορ Όσιμεν

02.09.2024 | 18:11
Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στο Europa League Γαλατάσαραϊ «κλείνει» τον Βίκτορ Όσιμεν

Soccer Football - Serie A - Napoli v Cagliari - Stadio Diego Armando Maradona, Naples, Italy - December 16, 2023 Napoli's Victor Osimhen celebrates scoring their first goal REUTERS/Ciro De Luca TPX IMAGES OF THE DAY

Η Γαλατάσαραϊ την οποία θα αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ στην League Phase του Europa League, είναι κοντά στην απόκτηση του Βίκτορ Όσιμεν ως δανεικό από τη Νάπολι, σε μια πολύ δυνατή μεταγραφική κίνηση.

Ο Βίκτορ Όσιμεν εδώ και καιρό είναι ξένο σώμα στη Νάπολι, με τον ιταλικό σύλλογο να βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με την Γαλατάσαραϊ για την παραχώρηση του Νιγηριανού επιθετικού. Η προσεχής αντίπαλος του ΠΑΟΚ στο Europa League είναι σε αναζήτηση επιθετικού και θέλει να αποκτήσει τον 25χρονο, σε μια πολύ σπουδαία μεταγραφή.

Όπως αναφέρει ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο μάλιστα, η Γαλατά και η Νάπολι έχουν έρθει σε συμφωνία για τον δανεισμό του Όσιμεν, με τους Τούρκους μάλιστα να καλύπτουν εξ ολοκλήρου το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή, στον ένα χρόνο που θα αγωνιστεί στην Τουρκία.

Σε περίπτωση που όλα τα διαδικαστικά ρυθμιστούν και ο Όσιμεν υπογράψει στην Γαλατάσαραϊ, τότε ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει ένα πολύ σπουδαίο ποδοσφαιριστή.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version