Παρασκευή, 26 Ιουλ.
27oC Αθήνα

Η απάντηση του Σάββα στον ΠΑΟΚ: “Ο Ολυμπιακός δεν κάνει εκπτώσεις…”

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Οι φήμες θέλουν τους Θεσσαλονικείς να αγωνίζονται στον επαναληπτικό ημιτελικό Κυπέλλου απέναντι στον Ολυμπιακό στο “Γ. Καραϊσκάκη” και μάλιστα με την ομάδα Νέων, κάτι που σχολιάστηκε από τον Σάββα Θεοδωρίδη.

Σύμφωνα με χθεσινό (14/4) δημοσίευμα της “Arena Press”, ο Ιβάν Σαββίδης -μέσα σε όλα όσα φέρεται να δήλωσε σε παράγοντας του ΠΑΟΚ– είπε πως “… δεν πρόκειται να παίξει η πρώτη ομάδα στο Κύπελλο. Θα στείλουμε την Κ20 ή την Κ17 ή την Κ15 να παίξει με τον Ολυμπιακό”.

Στον Ολυμπιακό πάντως δεν ενδιαφέρονται εάν ο ΠΑΟΚ θα παίξει με την επαγγελματική του ομάδα στη ρεβάνς στο Φάληρο ή με τους Νέους και τονίζουν ότι από την πλευρά τους θα υπάρξει απόλυτος σεβασμός στο θεσμό του Κυπέλλου.

“Εμείς θα παίξουμε κομπλέ. Δεν υπάρχει κάτι άλλο, γιατί σεβόμαστε τους φιλάθλους μας και τους θεσμούς. Ο Ολυμπιακός δεν κάνει εκπτώσεις σε κανέναν. Και θα παίξουν εκείνοι που θα επιλέξει ο προπονητής”, δήλωσε στην εφημερίδα “Πρωταθλητή” ο Σάββας Θεοδωρίδης.

Όσο για το αν ο τελικός γίνει κεκλεισμένων των θυρών ή με μαθητές, αλλά και το αν ο διαιτητής θα είναι ξένος, είπε: “Εμάς δεν μας απασχολεί τίποτα. Να παίξουμε τελικό και όπως να’ ναι. Με αυτά ασχολούνται μόνο όσοι θέλουν να δημιουργήσουν εντυπώσεις”.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε