Κυριακή, 1 Σεπτ.
24oC Αθήνα

Η αποστολή της ΑΕΚ για την προετοιμασία της ομάδας στην Ολλανδία

Η αποστολή της ΑΕΚ για την προετοιμασία της ομάδας στην Ολλανδία
Intime.gr

Γνωστή έγινε η αποστολή της ΑΕΚ για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της στο Βurgh – Ηaamstede της Ολλανδίας. Στις επιλογές του Ματίας Αλμέιδα και οι Τζάλοου Λαμαράνα και Ρόκσον Γεμπόα, που ανακοινώθηκαν σήμερα (27.06) για την ομάδα Β’.

Λίγη ώρα πριν “πετάξει” για την Ολλανδία, η ΑΕΚ έκανε γνωστή την αποστολή της ομάδας, που θα μεταβεί στην Ολλανδία, για το βασικό στάδιο προετοιμασίας της.

Στις επιλογές του Ματίας Αλμέιδα βρίσκονται οι Τζάλοου Λαμαράνα και Ρόκσον Γεμπόα, που ανακοινώθηκαν σήμερα (27.06) για την ομάδα Β’, όπως και ο Ζίνι (σ.σ. βρέθηκε στην αποστολή της Ένωσης στα τελευταία ματς της ομάδας, στα περσινά play offs).

Όπως φαίνεται και στην ακόλουθη φωτογραφία, υπάρχει αστερίσκος στα ονόματα των παικτών, που θα ενσωματωθούν τις προσεχείς ημέρες (διεθνείς). Την αποστολή -όπως είναι γνωστό- θα ακολουθήσει και ο Σέρχιο Αραούχο.

Αντίθετα, δεν συμμετέχει ο Χατζηεμμανουήλ (κάτι που πιθανώς σημαίνει ότι θα δοθεί δανεικός).

Η ανακοίνωση για τους Τζάλοου Λαμαράνα και Ρόκσον Γεμπόα

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την απόκτηση των ποδοσφαιριστών Τζάλοου Λαμαράνα (αριστερά στη φωτογραφία) από τη Γκάμπια και Ρόκσον Γεμπόα (δεξιά) από τη Γκάνα, οι οποίοι θα ενταχθούν στην ΑΕΚ Β.

Ο Τζάλοου Λαμαράνα (Jallow Lamarana) είναι γεννημένος στις 21 Μαρτίου του 2002 στην πόλη Σερεκούντα της Γκάμπια και αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού μέσου. Είναι διεθνής με την ομάδα U23 της χώρας του και πριν από δύο χρόνια αγωνίστηκε με την U21 στο Αφρικανικό Πρωτάθλημα U21. Ανήκει στον σύλλογο Elite United FC και πέρυσι αγωνίστηκε ως δανεικός στην τρίτη κατηγορία της Πορτογαλίας με τη δεύτερη ομάδα της Σπόρτινγκ Λισαβόνας (18 αγώνες-2 γκολ). Εχει ύψος 1,82. Στην ΑΕΚ υπέγραψε ως δανεικός από την Elite United.

Ο Ρόκσον Γεμπόα (Rockson Yeboah) γεννήθηκε στις 2 Αυγούστου 2004 στην πόλη Μπερεκούμ της Γκάνα και ανήκει στον σύλλογο Tehiman United. Είναι κεντρικός αμυντικός με ύψος 1,89 και στην ΑΕΚ υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο με τη μορφή δανεισμού από την Tehiman United.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις