Πέμπτη, 29 Αυγ.
31oC Αθήνα

Η Αρίνα Σαμπαλένκα συνάντησε την πιτσιρίκα «Mini Me» της στο US Open

Η Αρίνα Σαμπαλένκα συνάντησε την πιτσιρίκα «Mini Me» της στο US Open

Η Αρίνα Σαμπαλένκα νίκησε εύκολα 2-0 σετ την Λουσία Μπροσέτι και πήρε την πρόκριση για την 3η φάση του US Open. Αυτό όμως που έκλεψε τα… φώτα, ήταν η συνάντησή της με μια μικρή θαυμάστρια, που προσπαθεί να την “αντιγράψει” σε εμφάνιση.

Η μικρή θαυμάστρια της Αρίνα Σαμπαλένκα κατάφερε να σχηματίσει ένα τεράστιο χαμόγελο στο πρόσωπο της κορυφαίας τενίστριας, αμέσως μετά τη νίκη της στο US Open.

Η γλυκύτατη πιτσιρίκα καθόταν πίσω από τον πάγκο της Σαμπαλένκα και πανηγύριζε έξαλλα τους πόντους της. Στα χέρια της κρατούσε ένα λούτρινο τιγράκι, το οποίο και έδωσε στην Λευκορωσίδα (Νο2 στην παγκόσμια κατάταξη).

Αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης για το 2ο γύρο του US Open, η Σαμπαλένκα πήγε προς το μέρος της νεαρής θαυμάστριάς της, την πήρε αγκαλιά και δεν μπόρεσε να σταματήσει να χαμογελάει, βλέποντας την προσπάθεια της μικρής, για να της μοιάζει εμφανισιακά.

Το μικρό κοριτσάκι ήταν ντυμένο όμως η Αρίνα Σαμπαλένκα, ενώ είχε βάλει το χέρι της και ένα ψεύτικο τατουάζ, που ήταν παρόμοιο με αυτό που έχει χτυπήσει” η διάσημη τενίστρια.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη US Open (@usopen)

“Ήταν μια αξιαγάπητη στιγμή. Κοίταξα στην οθόνη και είδα μια «Mini me» μου και ήταν τόσο χαριτωμένο. Είναι ένα κίνητρο να συνεχίζεις, να εμπνέεις τις νέες γενιές. Είναι η πρώτη φορά που είδαν κάποιον ντυμένο όπως εγώ και να έχει και ένα μικρό τατού με τίγρη. Πόσο χαριτωμένο μπορεί να είναι αυτό!” ανέφερε σχετικά, σε δηλώσεις της στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις