Κυριακή, 7 Ιουλ.
25oC Αθήνα

Η Άρσεναλ “λυτρώθηκε” στις καθυστερήσεις! Με Θεμπάγιος η πρόκριση (videos)

Η Άρσεναλ “λυτρώθηκε” στις καθυστερήσεις! Με Θεμπάγιος η πρόκριση (videos)
Reuters

Έστω και δύσκολα, η Άρσεναλ πέρασε από την έδρα της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (2-1) και πήρε το “εισιτήριο” για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας. Το τέρμα Θεμπάγιος στις καθυστερήσεις έδωσε τη νίκη στους “κανονιέρηδες”.

Κατάφερε να γλιτώσει την παράταση και να περάσει στα ημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας. Αν και με άγχος, η Άρσεναλ επικράτησε εκτός έδρας με 2-1 της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και προκρίθηκε στην τετράδα του ιστορικού θεσμού.

Οι γηπεδούχοι είδαν να τους ακυρώνονται δυο γκολ-μέσω VAR- , στο 8’’ με τον Λούντστραμ και στο 58’ με τον Έγκαν. Το σκορ τελικά άνοιξε η Άρσεναλ στο 25′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Πεπέ.

Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ ανέβασε την απόδοση της και οι προσπάθειες της απέδωσαν καρπούς στο 87’, με τον ΜακΓκόλντρικ να νικάει από κοντά τον Μαρτίνες για το 1-1. Ο Θεμπάγιος όμως “χτύπησε” στο 90+1′ κι έτσι έστειλε την Άρσεναλ στα ημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας.

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος έπαιξε για πρώτη φορά μετά τη διακοπή της σεζόν, λόγω του κορονοϊού, περνώντας ως αλλαγή στο 90΄+3 αντί του σκόρερ του πρώτου γκολ της Άρσεναλ, Νικολά Πεπέ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις