Site icon NewsIT

Η έξοδος του… Αγρινίου! Πρώτο “διπλό” για Πλατανιά

24.10.2015 | 19:15
Η έξοδος του… Αγρινίου! Πρώτο “διπλό” για Πλατανιά

Μετά την 4άρα πήρε και "διπλό". Μεγάλη νίκη -την πρώτη του φετινή εκτός έδρας- πέτυχε ο Πλατανιάς στο Αγρίνιο επί του Παναιτωλικού με 2-1, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Super League. Τραγικό λάθος του Κυριακίδη στο νικητήριο γκολ

Δείτε ΕΔΩ το LIVE του αγώνα

Μετά το εντυπωσιακό 4-0 κόντρα στον Πανθρακικό, ο Πλατανιάς πέρασε με 2-1 από το Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό και “ανάσανε” στην ουρά της βαθμολογίας.. Ο Παναιτωλικός είχε καλή εικόνα με την έναρξη του παιχνιδιού, πιέζοντας τον Πλατανιά και προσπαθώντας να επιβάλει έναν γρήγορο ρυθμό στο παιχνίδι. Οι Κρητικοί όμως ακολούθησαν -κυρίως- αμυντική τακτική και επιχείρησαν να μην αφήσουν κενά στα μετόπισθεν τους. Η πρώτη μεγάλη στιγμή στο ματς -όμως- έφερε και το γκολ. Κόντρα στη ροή του αγώνα ο Πλατανιάς έφτασε στο 0-1, με τον Μιλούνοβιτς να… εκτελεί με κεφαλιά τον Κυριακίδη.

Δύο λεπτά αργότερα, οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά και σε δεύτερο τέρμα, αλλά ο Κουλιμπαλί δεν πλάσαρε σωστά τον πορτιέρο των Αγρινιωτών. Οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να βρουν “λύσεις” στην αμυντική διάταξη της ομάδας του Γιώργου Παράσχου και πήγαν με το 0-1 στα αποδυτήρια, αφού ο Σωτηρίου απέκρουσε με εντυπωσιακό τρόπο -στις καθυστερήσεις του 45λέπτου- την εκτέλεση φάουλ του Ρουσκοσέδα.

Το σκορ άλλαξε με την έναρξη της επανάληψης, αφού ο Παναιτωλικός μπήκε δυνατά και έφτασε στο 1-1 με τον Κάπελ. Παρόλα αυτά, οι γηπεδούχοι δεν συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό, δεν έκαναν κάποια άλλη φάση, με τον Πλατανιά να προσπαθεί να δημιουργήσει και να απειλήσει την αντίπαλη εστία. Τελικά, η κακή έξοδος του Κυριακίδη στο 83′ επέτρεψε στον Κουλιμπαλί να στείλει με κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα των γηπεδούχων και να δώσει το πρώτο φετινό “διπλό” στους Κρητικούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Tags:

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version