Κυριακή, 11 Αυγ.
30oC Αθήνα

Η Ελίνα Τζένγκο ξέσπασε σε κλάματα μετά τον αποκλεισμό της από την τελική 8άδα του ακοντισμού των Ολυμπιακών Αγώνων 2024

Η Ελίνα Τζένγκο ξέσπασε σε κλάματα μετά τον αποκλεισμό της από την τελική 8άδα του ακοντισμού των Ολυμπιακών Αγώνων 2024
ΦΩΤΟ eurokinissi

Η Ελίνα Τζένγκο στάθηκε άτυχη στον τελικό του ακοντισμού στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 καθώς έμεινε οριακά εκτός της πρώτης 8άδας, χάνοντας την ευκαιρία για τρεις ακόμη βολές.

Δώδεκα αθλήτριες ξεκίνησαν τον τελικό του ακοντισμού στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024, με τις πρώτες 8 μετά τις τρεις πρώτες βολές να συνεχίζουν με τρεις ακόμη, αλλά η Τζένγκο έμεινε 9η στο φινάλε.

Έχοντας μία καλή πρώτη βολή στα 61,85 μέτρα, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια Ευρώπης του 2022, ήταν σταθερά στην πρώτη 8άδα, αλλά στην τελευταία της προσπάθεια, η Ογκροντνίκοβα από την Τσεχία, έριξε το ακόντιό της στα 63,68 μέτρα και την άφησε εκτός συνέχειας στον τελικό του ακοντισμού.

Η Τζένγκο δεν μπόρεσε έτσι να “παλέψει” για μία καλύτερη βολή στη συνέχεια και ήταν εμφανώς απογοητευμένη στο στίβο, ξεσπώντας και σε κλάματα στην αγκαλιά του προπονητή της, ο οποίος και προσπάθησε να την παρηγορήσει.

Τη στιγμή κατέγραψε η κάμερα της ΕΡΤ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις