Σάββατο, 24 Αυγ.
31oC Αθήνα

Η Ένωση Αστυνομικών Θεσσαλονίκης απάντησε στον ΠΑΟΚ: «Να αιτηθείτε τη μη ύπαρξη αστυνομίας στην Τούμπα»

Η Ένωση Αστυνομικών Θεσσαλονίκης απάντησε στον ΠΑΟΚ: «Να αιτηθείτε τη μη ύπαρξη αστυνομίας στην Τούμπα»
Eurokinissi

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης απάντησε στη θέση που πήρε ο ΠΑΟΚ, μέσω της οποίας ο “δικέφαλος του βορρά” καταδίκασε τη στάση μερίδας των αστυνομικών δυνάμεων πριν από τον αγώνα με τη Σάμροκ Ρόβερς.

Με ανακοίνωση που εξέδωσε, η ΕΑΥΘ απάντησε σε έντονο τόνο και κάλεσε τον ΠΑΟΚ να αιτηθεί τη μη ύπαρξη αστυνομικών δυνάμεων στο γήπεδο της Τούμπας από εδώ και στο εξής.

Υπενθυμίζουμε ότι στη θέση του ο ΠΑΟΚ ανέφερε μεταξύ άλλων: “Οι ΠΑΕ προσπαθούμε να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα που δημιουργούν τα νέα δεδομένα και δεν θα δεχτούμε την πρόκληση των φιλάθλων μας από απαίδευτους στη χρήση εξουσίας ανθρώπων. Τα γήπεδα δεν είναι πεδίο εκτόνωσης όσων -λίγων ευτυχώς- Αστυνομικών ονειρεύονται να γίνουν σερίφηδες”.

Η ανακοίνωση της ΕΑΥΘ:

“Επιστρέφοντας στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ των αμέτρητων απόστρατων αξιωματικών (πως αισθάνονται άραγε για την εν λόγω ανακοίνωση;), τους χαρακτηρισμούς που εξαπέλυσε εναντίον συναδέλφων μας σε ανακοίνωση της, δεν θα μπούμε σε καμία περαιτέρω αντιπαράθεση.

Το μόνο που θα της ζητήσουμε, εφόσον για πολλοστή φορά φταίνε οι αστυνομικοί και όχι οι «τζαμπατζήδες», είναι από το επόμενο παιχνίδι να αιτηθεί την μη ύπαρξη αστυνομικών δυνάμεων στο γήπεδο της Τούμπας.

Έτσι όλα θα λυθούν… Ή μήπως όχι; Η υποκρισία έχει και τα όρια της! Περαστικά στους τραυματίες συναδέλφους μας…”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις