Αθλητικά

Η επιστροφή του Μπουφόν στην Πάρμα επισκιάστηκε από τον θάνατο οπαδού

Με τον χειρότερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας στην Ιταλία. Πριν την έναρξη του Φροζινόνε – Πάρμα, ένας 46χρονος φίλαθλος έχασε τη ζωή του κατά την είσοδο του στο γήπεδο.

Η επιστροφή του Τζιανλουίτζι Μπουφόν στην Πάρμα μετά από 19 χρόνια επισκιάστηκε από τον χαμό του φιλάθλου.

Ο άτυχος άνδρας αισθάνθηκε αδιαθεσία έξω από το γήπεδο, το ιατρικό τιμ της Φροζινόνε έσπευσε να του παράσχει τις πρώτες βοήθειες και εν συνεχεία διακομίστηκε στο πλησιέστερο νοσοκομείο με ασθενοφόρο, όπου και κατέληξε.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Ο Ντέμιαν Λίλαρντ κάνει «αγώνα δρόμου» για να προλάβει το δεύτερο παιχνίδι των Μιλγουόκι Μπακς με τους Ιντιάνα Πέισερς
«Σίγουρος» θεωρείται πλέον για το τρίτο παιχνίδι, αλλά στους Μπακς ελπίζουν ότι θα έχουν διαθέσιμο τον Λίλαρντ από το δεύτερο ματς των πλέι οφ του NBA
Ο Ντέιμεν Λίλαρντ