Κυριακή, 11 Αυγ.
28oC Αθήνα

Η Ευαγγελία Πλατανιώτη θα είναι σημαιοφόρος για την Ελλάδα στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2024

Η Ευαγγελία Πλατανιώτη θα είναι σημαιοφόρος για την Ελλάδα στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2024
ΦΩΤΟ Reuters

Η Ευαγγελία Πλατανιώτη θα είναι η δεύτερη σημαιοφόρος για την Ελλάδα στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2024, όπως ανακοίνωσε η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή.

Μαζί με τον Εμμανουήλ Καραλή, η Ευαγγελία Πλατανιώτη θα μεταφέρει την ελληνική σημαία ως σημαιοφόρος της ελληνικής αποστολής στο Παρίσι, στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2024. Μετά τους Αντετοκούνμπο και Ντρισμπιώτη στην τελετή έναρξης έτσι, δύο ακόμη Έλληνες αθλητές θα έχουν την τιμή να εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στη γαλλική πρωτεύουσα.

Η Πλατανιώτη κατέκτησε χθες (10/08/24) την 6η θέση στο ντουέτο της καλλιτεχνικής κολύμβησης, μαζί με τη Σοφία Μαλκογεώργου.

Η ανακοίνωση της ΕΟΕ

“Η Ελληνική Ολυμπιακή επιτροπή ανακοινώνει ότι με απόφαση του Αρχηγού Αποστολής Πέτρου Συναδινού ορίζονται ως Σημαιοφόροι της ελληνικής αποστολής στην Τελετή Λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων Παρίσι 2024 ο Εμμανουήλ Καραλής και η Eυαγγελία Πλατανιώτη.

Ο Εμμανουήλ Καραλής κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στον τελικό του άλματος επι κοντώ και η Ευαγγελία Πλατανιώτη στην 4η συμμετοχή της σε Ολυμπιακούς Αγώνες κατέλαβε την 6η θέση.

Η Τελετή Λήξης θα ξεκινήσει στις 22.00 ώρας Ελλάδος και θα διεξαχθεί στο Stade de France.

Η Team Hellas αναχωρεί την Δευτέρα στις 14.00 ώρα Ελλάδος με πτήση της AEGEAN και θα αφιχθεί στην Αθήνα στις 17.10″.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις