Site icon NewsIT

Η Γεωργία Δαμασιώτη προκρίθηκε στα ημιτελικά των 200 μέτρων πεταλούδας στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κολύμβησης

14.02.2024 | 10:24
Η Γεωργία Δαμασιώτη προκρίθηκε στα ημιτελικά των 200 μέτρων πεταλούδας στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κολύμβησης

H κολυμβήτρια Γεωργία Δαμασιώτη αγωνίζεται στον τελικό των 200 μέτρων πεταλούδα στο δεύτερο World Aquatics Swimming World cup που γίνεται στις εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ, Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2023. Το δεύτερο World Aquatics Swimming World cup διεξάγεται στην Αθήνα από τις 13 - 15 Οκτωβρίου. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ

Η Γεωργία Δαμασιώτη προκρίθηκε στα ημιτελικά των 200 μέτρων πεταλούδας στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κολύμβησης της Ντόχα, συνεχίζοντας τις επιτυχίες για την ελληνική κολύμβηση στη διοργάνωση.

Μετά τη Νόρα δράκου στα 100 μέτρα ύπτιο και η Γεωργία Δαμασιώτη πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά του αθλήματός της, καταλαμβάνοντας τη 16η θέση στα προκριματικά των 200 μέτρων πεταλούδας, στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κολύμβησης της Ντόχα.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια και κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ στα 200 μέτρα πεταλούδα, έκανε χρόνο 2:12.09 στην κούρσα της, αλλά κατάφερε να προκριθεί, έχοντας μεγάλα περιθώρια βελτίωσης και στόχο τη νέα πρόκριση στον τελικό του αθλήματός της. Αυτή ήταν πάντως η πρώτη πρόκρισή της σε ημιτελικά παγκοσμίου πρωταθλήματος.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version