Site icon NewsIT

Η Ιμάνι Κελίφ κάνει μήνυση στον Έλον Μασκ για διαδικτυακό bullying

14.08.2024 | 15:08
Η Ιμάνι Κελίφ κάνει μήνυση στον Έλον Μασκ για διαδικτυακό bullying

Paris 2024 Olympics - Boxing - Women's 66kg - Victory Ceremony - Roland-Garros Stadium, Paris, France - August 09, 2024. Gold medallist Imane Khelif of Algeria poses with her medal. REUTERS/Peter Cziborra

H Ιμάνι Κελίφ θα κάνει μήνυση στον Έλον Μασκ μέσω του δικηγόρου της, καθώς η Αλγερινή αθλήτρια υποστηρίζει ότι υπέστη διαδικτυακό bullying από τον γνωστό δισεκατομμυριούχο. 

Μετά το τέλος των Ολυμπιακών Αγώνων και το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε στην πυγμαχία γυναικών, η Ιμάνι Κελίφ περνά στην αντεπίθεση και απαντά με μηνύσεις σε όσους θέλησαν να της κάνουν διαδικτυακό bullying και να την προσβάλουν, με τον Έλον Μασκ να είναι μεταξύ των προσώπων.

Συγκεκριμένα όπως δήλωσε ο Ναμπίλ Μπούντι, δικηγόρος της Αλγερινής σε συνέντευξη του στο περιοδικό «Variety» η Κελίφ θα δώσει ένα άλλο αγώνα, προκειμένου να μπορέσει να «καθαρίσει» το όνομα και τη φήμη της. Και αυτό διότι όπως υποστηρίζει ο νομικός εκπρόσωπος της πυγμάχου, η Κελίφ αντιμετώπισε ένα πρωτοφανές κύμα bullying και ρατσισμού από κόσμο στα social media και το internet γενικότερα.

Κάτι που η ίδια δεν θα αφήσει αναπάντητο.

Μάλιστα από τις μηνύσεις της δεν θα… γλυτώσουν ούτε ο Έλον Μασκ, ούτε η συγγραφέας του «Χάρι Πότερ», Τζέι Κέι Ρόουλινγκ, γνωστή για τις θέσεις της σχετικά με τα τρανς άτομα. 

«Το χαζό χαμόγελο ενός άνδρα που γνωρίζει ότι προστατεύεται από ένα μισογύνικο καθεστώς που απολαμβάνει την αγωνία μιας γυναίκας που μόλις έχει δεχθεί μια γροθιά στο κεφάλι και οι φιλοδοξίες της οποίας μόλις συνετρίβησαν» είχε γράψει στον επίσημο λογαριασμό της στο twitter η Τζέι Κέι Ρόουλινγκ.

Παρόμοια στάση είχε και ο ιδρυτής της Space X και ιδιοκτήτης του Twitter, με την Κελίφ να θέλει να απαντήσει με το δικό της τρόπο στα συγκεκριμένα σχόλια.

Μένει να δούμε την τροπή που θα πάρει η υπόθεση και το κατά πόσο η ίδια θα καταφέρει να δικαιωθεί. 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version