Site icon NewsIT

Η ισραηλινή λίγκα ζητά παράταση από τη FIBA

12.05.2021 | 14:11
Η ισραηλινή λίγκα ζητά παράταση από τη FIBA

Smoke and flames rise during Israeli air strikes amid a flare-up of Israeli-Palestinian violence, in Gaza May 12, 2021. REUTERS/Ibraheem Abu Mustafa TPX IMAGES OF THE DAY

Η εφιαλτική κατάσταση που επικρατεί τις τελευταίες ώρες στο Ισραήλ -όπως και στη Λωρίδα της Γάζας- αναγκάζει την Winner League να ζητήσει από την FIBA, παράταση για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.

Παράταση για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος του Ισραήλ αναμένεται να ζητήσουν οι ιθύνοντες της λίγκας, εξαιτίας της κατάστασης που επικρατεί στη χώρα και τη Λωρίδα της Γάζας.

Click4more: Ισραήλ: Πύραυλος την ώρα του αγώνα – Έπεσαν στο παρκέ οι παίκτες

Μάλιστα ο δημοσιογράφος Ρόι Κοέν ανέβασε tweet που αναφέρει:«Η ισραηλινή @WinnerLeague σχεδιάζει να ζητήσει την έγκριση της FIBA για την αναβολή της υποχρεωτικής λήξης του Ισραηλινού πρωταθλήματος της 15ης Ιουνίου, σύμφωνα με την εντολή της FIBA λόγω των Θερινών Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο, για μερικές ημέρες. Το πρωτάθλημα ελπίζει για την κατανόηση της FIBA λόγω της τρέχουσας κατάστασης στο Ισραήλ».

Υπενθυμίζεται ότι η FIBA έχει ζητήσει να έχουν ολοκληρωθεί όλα τα εθνικά πρωταθλήματα μέχρι και τις 15 Ιουνίου του 2021 λόγω των Ολυμπιακών Αγώνων.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version