Αθλητικά

Η κακή πρόβλεψη του Τσίπρα για τον Παναθηναϊκό! (VIDEO)

Aνάμεσα στα στελέχη της κυβέρνησης που άκουσαν μαζί με τον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα τα κάλαντα στο Μέγαρο Μαξίμου ήταν και ο υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής.

Οταν οι «Τραγουδιστάδες τση Ζάκυθος» έψαλαν τα κάλαντα του νησιού τους ο κ.Τσίπρας αναφέρθηκε στον Σταύρο Κοντονή, ο οποίος επίσης κατάγεται από τη Ζάκυνθο.

Ο πρωθυπουργός έκανε πλάκα σχολιάζοντας τόσο την ομάδα που υποστηρίζει ο ίδιος όσο και ο υφυπουργός αθλητισμού λέγοντας: «Είναι καλός, αλλά φάλτσος και Παναθηναϊκός, δεν θα πάρει πρωτάθλημα ποτέ».
 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα