Τετάρτη, 24 Ιουλ.
34oC Αθήνα

Η Καλλονή… πανηγύρισε και “τράβηξε” τον Πανθρακικό στον πάτο

Η Καλλονή… πανηγύρισε και “τράβηξε” τον Πανθρακικό στον πάτο

Τη δεύτερη της νίκη στο πρωτάθλημα πήρε η Καλλονή, που επικράτησε -στη μάχη των ουραγών- του Πανθρακικού με 2-0. Στους 3 βαθμούς πίσω από τους προτελευταίους Ακρίτες βρίσκονται πλέον οι νησιώτες. Αυτή ήταν η πρώτη νίκη για την Καλλονή μετά από 13 αγώνες χωρίς “τρίποντο” (δύο ισοπαλίες, 11 ήττες)

Δείτε ΕΔΩ το LIVE του αγώνα

Ένα από τα χειρότερα ημίχρονα, αν όχι το χειρότερο, της φετινής Σούπερ Λίγκας ήταν το πρώτο στην Μυτιλήνη, με την Καλλονή και τον Πανθρακικό να “προσφέρουν” ένα τραγικό θέαμα. Νεύρα, λάθη και ελάχιστες ευκαιρίες συνέθεσαν το παζλ του πρώτου μέρους, το οποίο φυσικά έληξε 0-0.

Η μοναδική αξιόλογη ευκαιρία άνηκε στους γηπεδούχους, με τον Κάρλσον να κερδίσει στον αέρα τον Αθανασιάδη, αλλά να στέλνει την μπάλα άουτ. Το δεύτερο ημίχρονο όμως ήταν καλύτερο, με την Καλλονή να “βοηθάει” σε αυτό.

Οι νησιώτες κατάφεραν με το… καλημέρα στην επανάληψη να ανοίξουν το σκορ, με τον Φαβάλι να κάνει το 1-0 με κεφαλιά-ψαράκι, σκοράροντας στο ντεμπούτο του με τους γηπεδούχους (μόλις χτες ανακοινώθηκε). Οι παίκτες του Πανθρακικού πίεσαν στη συνέχεια για να ισοφαρίσουν, με τον Ντιγκινί να έχει καλή στιγμή στο 75′.

Πάντως, η Καλλονή κατάφερε να βρει για δεύτερη φορά το δρόμο προς τα δίχτυα των Ακριτών -και πάλι με κεφαλιά- με τον Αναστασιάδη (85′) να διαμορφώνει το τελικό 2-0, το οποίο ανέβασε την ομάδα του στους 10 βαθμούς, μόλις 3 πίσω από τους φιλοξενούμενους.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε