Δευτέρα, 26 Αυγ.
29oC Αθήνα

Η καταπλητική Γαλλία διέλυσε την Ελβετία (VIDEO)

ΦΩΤΟ REUTERS.
ΦΩΤΟ REUTERS.
Η Γαλλία έδωσε μία εκπληκτική παράσταση κόντρα στην Ελβετία την οποία συνέτριψε με 5-2 και ουσιαστικά έχει εξασφαλίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Μουντιάλ. Οι Γάλλοι ήταν ασταμάτητοι και χαρακτηριστική είναι η φάση στη λήξη του αγώνα με τον διαιτητή να σφυρίζει τη στιγμή που ο Μπενζεμά με τρομερό σουτ έστελνε τη μπάλα στα δίχτυα.

Το 3-0 κόντρα στην Ονδούρα δεν έκανε αίσθηση λόγω της δυναμικότητας του αντιπάλου και έτσι η Γαλλία αποφάσισε απέναντι στην Ελβετία να δείξει τι μπορεί να κάνει.

Ο Ντεσάμπ έχει κάθε λόγο να είναι χαρούμενος γι αυτό που έδειξαν οι παίκτες του αφού οι Τρικολόρ είχαν στιγμές υπέροχου ποδοσφαίρου.

Η ζωή τους έγινε εύκολη από νωρίς. Στο 16΄ο Ζιρού άνοιξε το σκορ και μετά από 66 δευτερόλεπτα ο Ματουιντί έκανε 2 τα τέρματα της ομάδας του, υποχρεώνοντας τους Ελβετούς να ανοιχτούν.

Το χαμένο πέναλτι του Μπενζεμά και η απίστευτη ευκαιρία του Καμπάιγ στην επαναφορά δεν πτόησαν τους Γάλλους που πριν τη λήξη του ημιχρόνου έφτασαν και σε 3ο τέρμα με τον Βαλμπουενά.

Οι Ελβετοί είχαν ευκαιρίες να σκοράρουν όμως η άμυνά τους δεν μπορούσε να αντιμετωπίσει τους εξαιρετικούς επιθετικούς της Γαλλίας. Ο Μπενζεμά στο 67′ και ο Σισοκό στο 73′ έδωσαν διαστάσεις θριάμβου στη νίκη των Γάλλων, ενώ η Ελβετία κατάφερε να σκοράρει δύο φορές στο τελευταίο δεκάλεπτο με τους Τζεμαϊλί και Τσάκα.

Στο 94′ ,οι Τρικολόρ σημείωσαν ένα υπέροχο τέρμα με τον Μπενζεμά αλλά ο διαιτητής είχε σφυρίξει λίγο πριν εκτελέσει ο άσος της Ρεάλ και έτσι το γκολ δεν μέτρησε.

Ανατροπή δεδομένων με Τουρέ! Σκέφτονται να παίξουν κόντρα στην Ελλάδα

Απίστευτη Κόστα Ρίκα! Νίκησε την Ιταλία, απέκλεισε την Αγγλία (VIDEO)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ NEWSIT

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε