Site icon NewsIT

Η Ξάνθη “προσγείωσε” τον Πανιώνιο! Βαθμολογική “ανάσα” για τους Ακρίτες

22.11.2015 | 19:18
ΦΩΤΟ Eurokinissi

ΦΩΤΟ Eurokinissi

Την τρίτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα πανηγύρισε η Ξάνθη. Η ομάδα του Ρασβάν Λουτσέσκου επικράτησε άνετα εντός έδρας του Πανιωνίου με 2-0 και πήρε νέα μεγάλη βαθμολογική ανάσα. Αντίθετα, ο Πανιώνιος "προσγειώθηκε" απότομα, γνωρίζοντας την τέταρτη ήττα του στη φετινή χρονιά.  

Οι γηπεδούχοι ήταν πολύ ανώτεροι, κυριάρχησαν πλήρως από την αρχή στην αναμέτρηση και δεν δυσκολεύτηκαν να φτάσουν στην τελική επικράτηση. Ο Πανιώνιος βρέθησε πίσω στο σκορ με δύο τέρματα στο πρώτο μέρος και δεν αντέδρασε σχεδόν καθόλου στο δεύτερο μέρος, πραγματοποιώντας μία από τις χειρότερες εμφανίσεις του στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο αγώνας:

Οι “κυανέρυθροι” ήταν αυτοί που πραγματοποίησαν την πρώτη καλή στιγμή του αγώνα. Στο 16′ ο Βιγιάλμπα “τσίμπησε” τη μπάλα μετά από λανθασμένη κεφαλιά του Λισγάρα και βρέθηκε απέναντι από τον Τσέναμο, ο οποίος βγήκε νικητής στο τετ-α-τετ.  Οι γηπεδούχοι απάντησαν με γκολ στην ευκαιρία του Πανιωνίου. Στο 18′ ο Νιέτο μπήκε από αριστερά στην περιοχή, περνώντας με ωραία προσπάθεια τον Σιώπη και με δυνατό σουτ από πλάγια θέση, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Παπαδόπουλου, για να κάνει το 1-0.

Ο Πανιώνιος προσπάθησε να αντιδράσει στη συνέχεια και να φέρει το ματς στα ίσια, αλλά δεν τα καταφέρε. Αντίθετα, δέχτηκε και δεύτερο γκολ στο 44′, όταν ο Ντιμιτρόφ έκανε τη σέντρα από αριστερά και ο Ράνος με πολύ ωραία προβολή έκανε το 2-0.

Στο δεύτερο μέρος, οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να μπουν εκ νέου στη διεκδίκηση του παιχνιδιού, αλλά δεν μπόρεσαν να γίνουν ιδιαίτερα απειλητικοί. Οι γηπεδούχοι κράτησαν εύκολα το υπέρ τους 2-0, ενώ στο 47′ είχαν την ευκαιρία να δώσουν διαστάσεις θριάμβου στη νίκη τους, αλλά ο Ερέα αστόχησε από πλεονεκτική θέση.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Skoda Ξάνθη (Ραζβάν Λουτσέσκου): Τσενάμο, Μπέρτος, Μπαξεβανίδης, Γουάλας (20’ Ντιμιτρόφ), Ντα Σίλβα (77’ Φάρκας), Λουσέρο, Χερέα, Φλίσκας, Νιέτο (37’ Τριάδης), Λισγάρας, Ράνος.

Πανιώνιος (Μαρίνος Ουζουνίδης): Παπαδόπουλος, Χατζηισαΐας, Κόρμπος, Καραμάνος (55’ Μητρόπουλος), Μπουμάλ (63’ Μασούρας), Οικονόμου, Μπακασέτας, Σιώπης (46’ Ανσαριφάρντ), Βιγιάλμπα, Βλάχος, Ρισβάνης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version