Site icon NewsIT

Η Λαμία ανακοίνωσε τον Λας Μπανγκουρά και «συνδέεται» με τον Μιχάλη Μπακάκη της ΑΕΚ

02.01.2022 | 15:54
Η Λαμία ανακοίνωσε τον Λας Μπανγκουρά και «συνδέεται» με τον Μιχάλη Μπακάκη της ΑΕΚ

Την πρώτη της φετινή μετεγγραφή ανακοίνωσε η Λαμία, με τον Λας Μπανγκουρά να υπογράφει στην ομάδα ως δανεικός μέχρι το τέλος της σεζόν από τη Ράγιο Βαγιεκάνο.

Ο 29χρονος διεθνής εξτρέμ από τη Γουινέα ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της ισπανικής ομάδας και έχει πάνω από 100 συμμετοχές στην Primera και τη Segunda Division της Ισπανίας.

Η Λαμία φημολογείται όμως ότι βρίσκεται κοντά και σε μία ακόμη σημαντική μετεγγραφή, αφού τα σενάρια τη θέλουν κοντά στην απόκτηση του Μιχάλη Μπακάκη, ο οποίος και δεν υπολογίζεται φέτος από την ΑΕΚ.

Η ανακοίνωση της Λαμίας για τον Μπανγκουρά

Η ΠΑΕ Λαμία ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με την μορφή δανεισμού από την Ράγιο Βαγιεκάνο, με τον 29χρονο (30/3/1992) εξτρέμ από την Γουινέα, Λας Μπανγκουρά.

Ο Μπανγκουρά έχει αγωνιστεί σε Ισπανία, Γαλλία και Αμερική και μεταξύ άλλων έχει φορέσει τις φανέλες των Ράγιο Βαγιεκάνο, Γρανάδα, Αλμερία, Ρεμς, Λούγκο ενώ τελευταίος σταθμός της καριέρας του ήταν η Έμελεκ του Εκουαδόρ ενώ έχει φορέσει και 37 φορές τη φανέλα του αντιπροσωπευτικού του συγκροτήματος.

Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version