Site icon NewsIT

Η Λίβερπουλ ζήτησε να μην πάει κάνεις στη φιέστα τίτλου

20.07.2020 | 23:25
Η Λίβερπουλ ζήτησε να μην πάει κάνεις στη φιέστα τίτλου

Soccer Football - Premier League - Brighton & Hove Albion v Liverpool - The American Express Community Stadium, Brighton, Britain - July 8, 2020 Liverpool's Mohamed Salah celebrates scoring their first goal with teammates, as play resumes behind closed doors following the outbreak of the coronavirus disease (COVID-19) REUTERS / Paul Childs / Pool EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or "live" services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications. Please contact your account representative for further details.

Τι κι αν η Λίβερπουλ ετοιμάζεται για τον πρώτο πρωτάθλημα της ύστερα από 30 χρόνια, η αγγλική ομάδα ζήτησε από τον κόσμο της να μην πάει στο Άνφιλντ την Τετάρτη (22/7), προκειμένου να πανηγυρίσει την κατάκτηση της Premier League στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι με την Τσέλσι.

Όπως και η Ρεάλ Μαδρίτης, η Λίβερπουλ ζήτησε από τους οπαδούς της να σεβαστούν την κατάσταση που επικρατεί λόγω του κορωνοϊού και να παρακολουθήσουν το παιχνίδι και την απονομή του τροπαίου από το σπίτι.

Η ανακοίνωση για το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι με την Τσέλσι

Η αστυνομία του Μέρσεϊσαϊντ συνεργάζεται με την Λίβερπουλ, το δημοτικό συμβούλιο της Λίβερπουλ και το σύνδεσμο οπαδών “Spirit of Shankly” ενόψει του αγώνα πρωταθλήματος με την Τσέλσι στο Άνφιλντ.

Μαζί ζητάμε από τους οπαδούς να παρακολουθήσουν τον αγώνα στο σπίτι και να κρατήσουν τους εαυτούς τους, τις οικογένειές τους, τους φίλους τους και τους γείτονές τους ασφαλείς.

Το παιχνίδι είναι το τελευταίο εντός έδρας της Λίβερπουλ αυτή τη σεζόν και αρχίζει στις 22:15 κεκλεισμένων των θυρών στο Άνφιλντ την Τετάρτη (22 Ιουλίου), ενώ μετά το τέλος του θα ακολουθήσει η απονομή του τροπαίου της Premier League»

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version