Τρίτη, 15 Οκτ.
27oC Αθήνα

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ «έκοψε» το μισθό του σερ Άλεξ Φέργκιουσον

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ «έκοψε» το μισθό του σερ Άλεξ Φέργκιουσον
ΦΩΤΟ Reuters

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει ξεκινήσει περικοπές στο μπάτζετ της ομάδας μετά την αλλαγή της διοίκησης και σε αυτές φαίνεται ότι περιλαμβάνεται και ο μισθός του θρύλου της ομάδας, σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

Μετά το τέλος της προπονητικής του καριέρας, ο σερ Άλεξ Φέργκιουσον είχε αναλάβει το ρόλο του πρεσβευτή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με μισθό κοντά στα δύο εκατομμύρια ευρώ το χρόνο.

Σύμφωνα με ένα αποκλειστικό δημοσίευμα του «The Athletic» όμως, η είσοδος της εταιρείας INEOS του σερ Τζιμ Ράτκλιφ στη διοίκηση έχει αρχίσει να μειώνει δραματικά τα έξοδα του συλλόγου και την περικοπή δεν θα αποφύγει και ο 82χρονος Σκωτσέζος τεχνικός. Η επαγγελματική συνεργασία των δύο πλευρών θα ολοκληρωθεί στο τέλος του έτους, με τον σερ Άλεξ Φέργκιουσον να χάνει το μισθό που λάμβανε τα τελευταία χρόνια από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Με βάση το σχετικό ρεπορτάζ πάντως, υπήρξε σχετική συζήτηση με τον κορυφαίο Βρετανό προπονητή όλων των εποχών και το “διαζύγιο” ήρθε σε φιλικό επίπεδο, με τον ίδιο να διατηρεί τη θέση του στις κερκίδες του Ολντ Τράφορντ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις