Site icon NewsIT

«Η Μάντσεστερ Σίτι κάνει δικό της τον Έρλινγκ Χάλαντ με κορυφαίο συμβόλαιο» αποκαλύπτουν οι Άγγλοι

19.04.2022 | 09:47
«Η Μάντσεστερ Σίτι κάνει δικό της τον Έρλινγκ Χάλαντ με κορυφαίο συμβόλαιο» αποκαλύπτουν οι Άγγλοι

Soccer Football - Bundesliga - Bayer Leverkusen v Borussia Dortmund - BayArena, Leverkusen, Germany - September 11, 2021 Borussia Dortmund's Erling Haaland celebrates with Julian Brandt after scoring their second goal REUTERS/Thilo Schmuelgen DFL regulations prohibit any use of photographs as image sequences and/or quasi-video.

Είδηση «βόμβα» από την Daily Mail για τον Έρλινγκ Χάαλαντ. Ο Νορβηγός επιθετικός φαίνεται πως θα φοράει τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι από τη νέα σεζόν και θα γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη της Premier League.

Ούτε Ρεάλ Μαδρίτης, ούτε Μπαρτσελόνα ούτε κάποια άλλη ομάδα. Σύμφωνα με όσα αναφέρει η «Daily Mail», η Μάντσεστερ Σίτι αποδέχθηκε τις οικονομικές απαιτήσεις του Έρλινγκ Χάαλαντ και έφτασε σε συμφωνία με τον Νορβηγό διεθνή επιθετικό της Ντόρτμουντ.

Ο Χάαλαντ θα γίνει, έτσι, ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης στην ιστορία της Premier League, αφού οι δύο πλευρές συμφώνησαν για πενταετές συμβόλαιο που θα αποφέρει στον παίκτη πάνω από 500.000 λίρες την εβδομάδα!

Η Μάντσεστερ Σίτι θα ενεργοποιήσει τη ρήτρα αποδέσμευσης του 21χρονου επιθετικού, η οποία είναι στα 63 εκατομμύρια , με τη συμφωνία να αναμένεται να επισημοποιηθεί σύντομα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version