Site icon NewsIT

Η μαραθωνοδρόμος Ρεβέκα Τσεπτεγκέι στο νοσοκομείο με βαριά εγκαύματα – Της έβαλε φωτιά ο σύντροφός της

03.09.2024 | 11:11
Η μαραθωνοδρόμος Ρεβέκα Τσεπτεγκέι στο νοσοκομείο με βαριά εγκαύματα – Της έβαλε φωτιά ο σύντροφός της

epa10820818 Rebecca Cheptegei (2-L) of Uganda and Selly Chepyego Kaptich (2-R) of Kenya compete in the Women's Marathon during the World Athletics Championships in Budapest, Hungary, 26 August, 2023. EPA/Istvan Derencsenyi HUNGARY OUT

Σοκαριστική είδηση από την Ουγκάντα, με τη μαραθωνοδρόμο, Ρεβέκα Τσεπτεγκέι να δίνει “μάχη” για τη ζωή της στο νοσοκομείο, μετά από φρικιαστική απόπειρα δολοφονίας της από τον σύντροφό της.

Η Ρεβέκα Τσεπτεγκέι, διάσημη αθλήτρια του μαραθωνίου στην Ουγκάντα, εμφανίζεται να μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με βαριά εγκαύματα, καθώς ο Κενυάτης σύντροφό της, της έριξε βενζίνη και της έβαλε φωτιά.

Το γεγονός έκανε γνωστό η ομοσπονδία της Ουγκάντας, αναφέροντας τα εξής: “Με λύπη ανακοινώνουμε ότι η αθλήτριά μας Ρεβέκα Τσεπτεγκέι (Rebecca Cheptegei), η οποία αγωνίστηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες, έχει τραυματιστεί σοβαρά και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Moi Teaching and Referral Hospital στο Eldoret. Αυτό ακολουθεί ένα περιστατικό που περιλαμβάνει τον Κενυάτη φίλο της να ρίχνει βενζίνη και να της βάλει φωτιά”.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version