Site icon NewsIT

Η Μαρέβα Μητσοτάκη είδε από κοντά τη νίκη πρόκριση της εθνικής ομάδας μπάσκετ – Φωτογραφίες

08.07.2024 | 01:36
Η Μαρέβα Μητσοτάκη είδε από κοντά τη νίκη πρόκριση της εθνικής ομάδας μπάσκετ – Φωτογραφίες

Η Μαρέβα Μητσοτάκη παρακολούθησε από κοντά την εθνική ομάδα μπάσκετ στο ΣΕΦ. Η σύζυγος του πρωθυπουργού με ανάρτησή της στο Instagram συνεχάρη την ομάδα του Βασίλη Σπανούλη για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Στις εξέδρες του ΣΕΦ βρέθηκε η Μαρέβα Μητσοτάκη για τον αγώνα της εθνικής ομάδας μπάσκετ κόντρα στην Κροατία.

Η επίσημη αγαπημένη όλων των Ελλήνων νίκησε με 80 – 69 και προκρίθηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα δώσει το παρών στον κορυφαίο αθλητικό θεσμό για πρώτη φορά μετά από 16 χρόνια.

Η τελευταία συμμετοχή της Ελλάδας ήταν το 2008 στο Πεκίνο. Τότε προπονητής της ήταν ο Παναγιώτης Γιαννάκης και ο Βασίλης Σπανούλης ήταν παίκτης της ομάδας. Η Ελλάδα είχε τερματίσει στην 5η θέση όπως και το 2004 στην Αθήνα, όπου ήταν «οικοδέσποινα».

Ύστερα από τη νίκη της ομάδας στον τελικό του Προολυμπιακού τουρνουά του ΣΕΦ, η σύζυγος του πρωθυπουργού έστειλε, μέσω Instagram, συγχαρητήρια στην Εθνική.

Συγκεκριμένα, η Μαρέβα Μητσοτάκη εξέφρασε τη χαρά και την περηφάνειά της και ευχήθηκε «καλή επιτυχία» στην ελληνική αποστολή για τη Γαλλία.

Τα συγχαρητήριά του για την πρόκριση της εθνικής ομάδας μπάσκετ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού εξέφρασε και ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, τονίζοντας ότι οι παίκτες του Βασίλη Σπανούλη «απέδειξαν ξανά ότι με σκληρή δουλειά, ομαδικότητα και πάθος μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα».

φωτογραφίες: Eurokinissi

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version