Αθλητικά

Η Μαρία Σάκκαρη ετοιμάζεται για Σαν Χοσέ

Η Μαρία Σάκκαρη, μετά τη συμμετοχή της στο Wimbledon, θα επιστρέψει στους αγώνες με τουρνουά στη σκληρή επιφάνεια. 

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια, Μαρία Σάκκαρη, θα συμμετέχει στο τουρνουά του Σαν Χοσέ, το οποίο ξεκινάει την 1η Αυγούστου.

Το No.3 της παγκόσμιας κατάταξης έχει να παίξει τρία χρόνια στο συγκεκριμένο τουρνουά στην Καλιφόρνια, ενώ το 2018 είχε παίξει στον τελικό που ήταν και ο πρώτος της καριέρας της.

Η Μαρία Σάκκαρη θα έχει δύσκολες αντιπάλους στο τουρνουά, καθώς έχουν δηλωθεί ακόμα οι Μπαντόσα, Ζαμπέρ, Σαμπαλένκα, Κόλινς, Μουγκουρούθα, Γκοφ, Κασάκτινα και Αντρεέσκου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα