Τρίτη, 16 Ιουλ.
33oC Αθήνα

Η Μαρία Σάκκαρη προπονείται στην ακαδημία του Ράφα Ναδάλ στην Χαλκιδική

Η Μαρία Σάκκαρη προπονείται στην ακαδημία του Ράφα Ναδάλ στην Χαλκιδική

Η Μαρία Σάκκαρη προετοιμάζεται για τη συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024. Το ολυμπιακό τουρνουά του τένις θα γίνει στα γήπεδα του Roland Garros και η Ελληνίδα πρωταθλήτρια βρήκε “στέγη” αυτές τις ημέρες στην ακαδημία του Ράφα Ναδάλ, στην Χαλκιδική.

Την χωμάτινη επιφάνεια τς ακαδημίας του Ράφα Ναδάλ στην Χαλκιδική χρησιμοποιεί αυτές τις ημέρες η Μαρία Σάκκαρη, για την προετοιμασία της για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024.

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια άρχισε προπόνηση στο χώμα αφού σε αυτή την επιφάνεια θα διεξαχθούν οι αγώνες στο Παρίσι 2024. Έτσι, αφού πέρασε από τα χωμάτινα courts του Tatoi Club, επέλεξε την Ακαδημία του Ναδάλ στο Sani Resort της Χαλκιδικής.

Θυμίζουμε ότι στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 η Μαρία Σάκκαρη θα αγωνιστεί στο μονό των γυναικών, στο διπλό μαζί με τη Δέσποινα Παπαμιχαήλ αλλά και στο μικτό διπλό με τον Στέφανο Τσιτσιπά.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SAKKATTACK (@mariasakkari)

Η Σάκκαρη ανέβασε στο Instagram ένα απόσπασμα από τη σκληρή δουλειά που κάνει, έχοντας μαζί της και τον πρώην πρωταθλητή Ελλάδος, Γιάννη Στεργίου.

Να αναφέρουμε ότι την προηγούμενη εβδομάδα βρέθηκε ο ίδιος ο Ράφα Ναδάλ στο συγκεκριμένο Tennis Center, για ένα μέρος της προετοιμασίας του ενόψει τον Ολυμπιακών Αγώνων 2024.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις