Αθλητικά

Η Μαρσέιγ πήρε τον Ζερμέν

Στη Μαρσέιγ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Βαλέρ Ζερμέν, καθώς η ομάδα του λιμανιού συμφώνησε με τη Μονακό για την απόκτηση του αντί δέκα εκατ. ευρώ.

Ο 27χρονος φορ στέφθηκε πρωταθλητής με την ομάδα του πριγκιπάτου και δέχθηκε να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της Μασαλίας, με την οποία είχε κάνει σπουδαία καριέρα και ο πατέρας του, τη δεκαετία του ’90. Ο Ζερμέν ήταν βασικός στη Μονακό, αλλά η «έκρηξη» του νέου σταρ του γαλλικού ποδοσφαίρου, Κιλιάν Μπαμπέ, τον άφησε στον πάγκο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα