Τρίτη, 16 Ιουλ.
36oC Αθήνα

Η μεγάλη επιστροφή! Με Ολαϊτάν στην αποστολή ο Ολυμπιακός

ΦΩΤΟ NEWSPORTS
ΦΩΤΟ NEWSPORTS

Με τον Μάικλ Ολαϊτάν να επιστρέφει σε αποστολή του Ολυμπιακού για πρώτη φορά μετά το πρόβλημα υγείας που παρουσίασε στο περσινό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο “Γ. Καραϊσκάκης”, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των “ερυθρόλευκων” για την εκτός έδρας αναμέτρηση Κυπέλλου με τον Τύρναβο

Ο Νιγηριανός επιθετικός γυμναζόταν σε φουλ ρυθμούς το τελευταίο διάστημα και ο Βίτορ Περέιρα τον συμπεριέλαβε στην 18άδα του Ολυμπιακού!

Στην αποστολή των “ερυθρόλευκων” βρίσκεται και ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς, που ξεπέρασε πλήρως τον τραυματισμό του, όπως και ο Πελέ που πήρε ελάχιστες ευκαιρίες από τον Μίτσελ.

Κοντά στην επάνοδό του βρίσκεται και ο Νταβίντ Φουστέρ, ο οποίος ακολούθησε το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος της Τρίτης με την υπόλοιπη ομάδα , ενώ θεραπεία έκανε ο Μποτία. Εκτός έμειναν και οι Ρομπέρτο, Αφελάι, Ελαμπντελαουί, Μαζουακού, Ντομίνγκεζ, Μήτρογλου, Αυλωνίτης, Ντοσεβί, Κασάμι, Εντινγκά.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τον Τύρναβο: Μέγιερι, Χουτεσιώτης, Πελέ, Βούρος, Μπουχαλάκης, Φορτούνης, Σάλιακας, Διαμαντάκος, Ντουρμάζ, Γιαννούλης, Βατουσιάδης, Ιμπραΐμ, Σαλίνο, Μιλιβόγεβιτς, Ολαϊτάν, Μπενίτες, Σιόβας, Γκαζαριάν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε