Σάββατο, 17 Αυγ.
31oC Αθήνα

Η μητέρα του Ντάνι Άλβες εκθέτει στα social media την γυναίκα που κατηγορεί τον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή για βιασμό

Η μητέρα του Ντάνι Άλβες εκθέτει στα social media την γυναίκα που κατηγορεί τον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή για βιασμό
ΑΠΕ

Η ενέργεια της μητέρας του Ντάνι Άλβες, να αποκαλύψει -στα social media– την ταυτότητα της γυναίκας που κατηγορεί τον γιο της για βιασμό, έχει προκαλέσει σάλο στη “χώρα του καφέ”.

Σύμφωνα και με όσα αναφέρει η εφημερίδας της Βραζιλίας “O’ Globo”, η μητέρα του Ντάνι Άλβες, Λούσια, αποφάσισε να αποκαλύψει τη γυναίκα που κατηγορεί τον γιό της για βιασμό, παρόλο που η υπόθεση παρέμενε υπό δικαστικό απόρρητο.

Θυμίζουμε ότι ο Ντάνι Άλβες κατηγορείται πως κακοποίησε σεξουαλικά τη συγκεκριμένη γυναίκα το βράδυ της 30ης Δεκεμβρίου 2022 σε νυχτερινό κλαμπ στη Βαρκελώνη, στις τουαλέτες του χώρου VIP του μαγαζιού.

Σε μια ανάρτηση στα social media, η Λούσια Άλβες “επιτέθηκε” στη γυναίκα και αναρωτήθηκε αν υπέφερε πραγματικά μετά την κακοποίηση, λέγοντας ότι θέλει αποζημίωση.

Στις αναρτήσεις της, η Λούσια Άλβες εμφανίζει φωτογραφίες και βίντεο της νεαρής γυναίκας, να διασκεδάζει σε μπαρ και σε πάρτι, τους τελευταίους μήνες.

Η ενέργεια αυτή είχε τεράστια απήχηση στον διεθνή Τύπο, καθώς μέχρι τότε δεν είχαν αποκαλυφθεί το όνομα και το πρόσωπο της γυναίκας.

Ο 40χρονος Βραζιλιάνος βρίσκεται υπό κράτηση από τον Ιανουάριο του 2023 σε φυλακή κοντά στη Βαρκελώνη. Η εισαγγελία ζήτησε να του επιβληθεί ποινή φυλάκισης εννέα ετών. Ο Ντάνι Άλβες αναμένει τη δίκη, με την ημερομηνία να έχει οριστεί την 5η Φεβρουαρίου.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις