Σάββατο, 28 Σεπτ.
22oC Αθήνα

Η Μπάγερν… έκοψε τα φτερά των “Αετών”! Πήγε στους “4” (VIDEO)

ΦΩΤΟ Reuters
ΦΩΤΟ Reuters

Η Μπάγερν πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά του Champions League, αν και η Μπενφίκα της… έσπασε την καρδιά μέχρι το τέλος της αναμέτρησης.

Οι Πορτογάλοι, με τους οποίους δεν έπαιξε ο Κώστας Μήτρογλου, έδειξαν ότι άξια έφτασαν στα προημιτελικά της διοργάνωσης, όμως έτσι κι αλλιώς η βαυαρική ομάδα ήταν καλύτερη, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο.

Οι «Αετοί» προηγήθηκαν με τον Χιμένες 1-0 στο 27’ και θα μπορούσαν να κάνουν το 2-0 στο 30’. Αντιθέτως, ισοφάρισε ο  Βιδάλ στο 38′ και ο Μίλερ με κοντινό πλασέ στο 52’ διαμόρφωσε το 1-2.

Η Μπενφίκα ισοφάρισε με το άψογα εκτελεσμένο φάουλ του Ταλίσκα στο 75’. Οι Πορτογάλοι κέρδισαν το φάουλ όταν ο Μαρτίνεθ ανέτρεψε τον Χιμένες, και ο αμυντικός της Μπάγερν τιμωρήθηκε με κίτρινη κάρτα, ενώ θα μπορούσε να αντικρίσει και την κόκκινη.

 

 

Μπενφίκα: Έντερσον, Αλμέιδα, Ζαρντέλ, Λίντελοφ, Ελισέου (88’ Γιόβιτς), Φέισα, Σάντσες, Σάλβιο (68’ Ταλίσκα), Καρσελά, Πίτσι (58’ Γκέντες), Χιμένες 

Μπάγερν: Νόιερ, Αλκάνταρα, Ριμπερί (92’ Γκέτσε), Χάβι Μαρτίνεθ, Ντάγκλας Κόστα, Λαμ, Αλόνσο (90’ Μπερνάτ), Βιδάλ, Μίλερ (83’ Λεβαντόφσκι), Αλάμπα, Κίμιχ.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε