Site icon NewsIT

Η Μπαρτσελόνα διέλυσε με 7-0 στη Βαγιαδολίδ και χατ-τρικ του Ραφίνια

31.08.2024 | 19:54
Η Μπαρτσελόνα διέλυσε με 7-0 στη Βαγιαδολίδ και χατ-τρικ του Ραφίνια

epa11575681 FC Barcelona's Raphinha (2L) celebrates after scoring during a Spanish LaLiga EA Sports soccer match between FC Barcelona and Real Valladolid at Lluis Companys Olympic stadium in Barcelona, Spain, 31 August 2024. EPA/Alejandro Garcia

Μόνη στην πρώτη θέση της La Liga με το απόλυτο 4/4 η Μπαρτσελόνα, μετά το εντυπωσιακό 7-0 κόντρα στην Βαγιαδολίδ, μέσα στη Βαρκελώνη, με τον Ραφίνια να σημειώνει χατ-τρικ.

Ακάθεκτη η Μπαρτσελόνα στο ξεκίνημα της LaLiga. Το 4/4 για την ομάδα του Χάνσι Φλικ δεν ήρθε καθόλου αγχωτικά, όπως συνέβη στα προηγούμενα ματς με Αθλέτικ (2-1), Βαλένθια (2-1) και Ράγιο Βαγεκάνο (2-1). Οι Καταλανοί “σκόρπισαν” με 7-0 την Βαγιαδολίδ στη Βαρκελώνη!

Η Μπαρτσελόνα χρειάστηκε να φορτσάρει για ένα ημίχρονο, σκοράροντας τρεις φορές σε διάστημα λιγότερο της μισής ώρας κι έτσι να καθαρίσει το ματς, με αποτέλεσμα στο δεύτερο να συνεχίσει το “πάρτι” σκοράροντας με άνεση άλλες τέσσερις φορές.

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι βρήκε και σήμερα το δρόμο προς τα δίχτυα (έδωσε και ασίστ στον Ραφίνια που έκλεισε το ματς με χατ τρικ και δύο ασίστ, όσες και ο Γιαμάλ) φτάνοντας αισίως τα τέσσερα τέρματα σε ισάριθμες αγωνιστικές στην αρχή της περιόδου.

Ο Ραφίνια ήταν όμως αυτός που ηγήθηκε της επίθεσης των “μπλαουγκράνα”, πετυχαίνοντας χατ-τρικ (20′,64′,72′). Όλμο και Τόρες πρόσθεσαν άλλα δυο τέρματα, στα τελευταία λεπτά του αγώνα (83′ και 87′ αντίστοιχα).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version