Πέμπτη, 12 Σεπτ.
26oC Αθήνα

Η Μποαβίστα έχασε και τους δύο τερματοφύλακες με πρόσθιο χιαστό στην ίδια προπόνηση

Η Μποαβίστα έχασε και τους δύο τερματοφύλακες με πρόσθιο χιαστό στην ίδια προπόνηση
ΑΠΕ

Απίστευτο και όμως αληθινό. Η Μποαβίστα ξέμεινε από τερματοφύλακες μέσα σε μία προπόνηση, με δύο γκολκίπερ να παθαίνουν ρήξη πρόσθιου χιαστού.

Ο πρώτος και ο δεύτερος τερματοφύλακας της Μποαβίστα υπέστησαν σοβαρούς τραυματισμούς στο γόνατο στην διάρκειας της -ίδιας- προπόνησης αφήνοντας την πορτογαλική ομάδα με τον 17χρονο Τόμε Σόουζα ως τον μοναδικό τους σε καλή κατάσταση.

Η Μποαβίστα ανέφερε ότι ο Ζοάο Γκονσάλβες και ο Λουίς Πίρες υπέστησαν ρήξη πρόσθιου χιαστού κατά τη διάρκεια της προπόνησης, με τους δύο τερματοφύλακες να βρίσκονται να μένουν εκτός δράσης για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ο 23χρονος Γκονσάλβες είναι ο πρώτος τερματοφύλακας του συλλόγου, έχοντας παίξει και στα 34 παιχνίδια την περασμένη σεζόν, ενώ ξεκίνησε τα τέσσερα πρώτα παιχνίδια της νέας σεζόν.

«Οι δύο τερματοφύλακες θα υποβληθούν σε χειρουργική επέμβαση τις επόμενες ημέρες και αναμένεται μεγάλη περίοδος ανάρρωσης και για τους δύο παίκτες», ανακοίνωσε σήμερα (12/9) ο σύλλογος.

Ο 17χρονος Σόουζα ξεκίνησε από την ακαδημία του συλλόγου και έπαιξε με τους Νέους. Έχει επίσης δύο συμμετοχές με την ομάδα κάτω των 18 ετών της Πορτογαλίας, αλλά δεν έχει εμφανιστεί ποτέ για την ομάδα ανδρών σε συλλογικό ή διεθνές επίπεδο.

Η Μποαβίστα είναι 13η στη βαθμολογία της Primeira Liga μετά από τέσσερις αγώνες και ο Σόουζα θα μπορούσε να κάνει το ντεμπούτο του τη Δευτέρα όταν θα παίξει εκτός έδρας με την Εστρέλα Αμαδόρα προτού υποδεχθεί την Μπενφίκα την επόμενη εβδομάδα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις